Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Picadores

La nostra selecció de picadores està pensada per cobrir les exigències més altes del mercat professional. Cada peça, forjada amb acer inoxidable de la millor qualitat, assegura no només una estètica impecable sinó una resistència i durabilitat sense comparació. La robustesa de les nostres màquines garanteix un exercici constant i segur, amb una capacitat de producció que satisfà des del negoci més intimista fins al de més afluència.

La innovació tecnològica es fa palpable a cada component. Els engranatges d’acer al bany d’oli brinden una operativitat suau i silenciosa, mentre que els sistemes de tall, amb configuracions versàtils, ofereixen la precisió que els productes requereixen. L’eficiència s’uneix a la seguretat mitjançant sistemes de protecció avançats, assegurant que cada moviment sigui tan segur com efectiu.

La facilitat de manteniment és una altra de les virtuts de la nostra maquinària. Amb peces desmuntables i accessibles, la neteja i la cura diària es converteixen en una tasca simple, promovent així les pràctiques d’higiene que la seva reputació demana.

Conscients de les necessitats del sector, els nostres equips estan dissenyats per atorgar la major qualitat a cada tall, optimitzant els temps de producció i minimitzant la minva. Aquest és el nostre compromís amb els professionals que, dia a dia, busquen oferir el millor als clients.

Descobriu com la nostra maquinària pot transformar el seu negoci, proporcionant una experiència de processament de carn d’alta qualitat, eficiència incomparable i la confiança de treballar amb equips que entenen i excedeixen les expectatives del sector alimentari professional.

S'estan mostrant 9 resultats

Top