by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris

A Servifibal S.L. portem més de 25 anys dedicats a la marca i al servei tècnic i us volem presentar un del productes estrella de balances Dibal: les Balances Dibal sèrie D900.

Programació

Les balances Dibal D-900 combinen les avantatges de una pantalla tàctil pel venedor i la de un display publicitari pel costat del comprador, tot això amb la senzillesa i economia d’una balança electrònica tradicional i amb una construcció de gran resistència.

Aquest model de Dibal te una programació molt senzilla amb uns menús molt intuïtius que ens permet accés a totes les funcions dels menús d’usuari i tècnic des de la pròpia pantalla del venedor amb la possibilitat de bloquejar certes funcionalitats o informacions a traves de contrasenyes per tal de garantir confidencialitat en el nostre negoci ja que la pròpia balança ens permet veure tots els informes de vendes, ja sigui per franja horària, per venedor, diària o mensual. També permet treure totalitzacions diàries per poder portar la comptabilitat de la botiga. Tot això amb possibilitat d’imprimir-ho o exportar les dades a un USB.

Display

La sèrie Dibal D-900 ens dona una gran possibilitat de configurar el display de 12” del venedor(a excepció de la de format pla 10,4”) ja que ens permet personalitzar completament totes les pantalles de treball agilitzant així la venta i facilitant al operari la localització dels productes. A demés la pantalla es molt fàcil de netejar  gràcies a la seva construcció integrada amb el marc.

Tots els models de balances Dibal D-900 ( a excepció de les autoservei) disposen de 2 formats de pantalles publicitàries de 7” o de 12”. Això ens permet donar mes  visibilitat dels nostres productes d’una forma dinàmica a traves de les imatges publicitàries així com remarcar ofertes o productes relacionats amb la venda actual ( publicitat creuada ). El model amb pantalla de 12” incorpora també la gestió de cues “su turno” permetent així organitzar els clients des de la pròpia balança d’una forma elegant, senzilla i molt visual.

Capacitat

Aquesta gamma ens permet tenir fins a 10.000 articles en memòria i 999 tecles directes amb canvi de preu ràpid deixant premut el article el qual volem fer la modificació del preu. Disposa de fins a 20 seccions així com venedors.

Reglament UE 1169/2011

Tots els models que detallem a continuació compleixen amb el reglament UE 1169/2011 que fa referencia a la informació alimentaria obligatòria. Les mides de les fonts, els efectes de negreta, subratllat o tots dos alhora. Inclou també la possibilitat d’utilitzar el text G on podrem incloure fins a 3.000 caràcters per posar els ingredients ja sigui en MAJUSCULES o minúscules així com els al·lèrgens ressaltats comentats anteriorment. De la mateixa forma la balança ens permet posar el numero de lot, data d’envasat, data de caducitat, etc…

Impressió

Aquest model de balança en permet configurar-la a les nostres necessitats de negoci, ja que existeixen diferent configuracions d’impressió. El model D-950 incorpora una impressora tèrmica de tiquet amb una velocitat de 100mm/s. Aquest model existeix en 2 formats, doble cos o penjant inoxidable.

El model versàtil D-955 incorpora una impressora d’etiquetes que també ens permet imprimir tiquet. Aquest format d’impressora no ens permet treballar amb les dues opcions alhora però el canvi de paper a etiqueta es molt fàcil gràcies al sistema de casset de Dibal, ja que podem tenir preparat un amb etiquetes i l’altre amb tiquet i el canvi es senzill i ràpid. El model de balança  Dibal D-955 permet imprimir etiquetes des de 30mm de llarg  i 30mm d’ample  fins a 150mm de llarg i un màxim de 60mm d’ample. Així també tenim l’opció del format autoservei el qual no incorpora pantalla publicitària i està destinat a que el client sigui qui etiqueta els seus propis articles reduint així les cues a l’hora de cobrar i facilitant la feina al personal de caixa. Aquets model existeix en 3 formats, doble cos, plana o penjant inoxidable.

El model de balança Dibal de la gamma D-900 més complert seria la D-957, la qual incorpora les dues impressores en una mateixa balança sense la necessitat de fer cap canvi mecànic en la mateixa. Des de la pròpia pantalla del venedor es pot seleccionar en quin mode volem treballar, ja sigui tiquet acumulatiu o etiquetar productes envasats amb les mateixes característiques esmenades anteriorment en els altres models. Tenim totes les prestacions possibles en una sola balança. Aquest model està disponible en 2 formats, doble cos i penjant.

Connectivitat

Tots els models de balança incorporen connexions per poder connectar calaixos portamonedes, escàner, connexió ethernet i opcionalment USB. Els models de doble cos hi ha l’opció d’integrar un escàner a la pròpia estructura de la balança. A Servifibal oferim una amplia varietat d’escàners per a tots els models de balança.

Software

Per poder treure el màxim rendiment de les nostre balances Dibal i un millor control de les vendes disposem del sfotwarte de Dibal DFS. Podeu consultar les característiques del mateix en la nostre blog.

Balances Dibal sèrie D900. La millor elecció.

En definitiva la Sèrie D-900 de Balances Dibal es una molt bona opció per tal de garantir totes les necessitats del teu negoci de forma senzilla, practica i eficient. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, des de Servifibal portem molts anys assessorant als nostres clients per optimitzar l’espai a la seva forma de treball i oferint un servei tècnic referent a nivell nacional de la marca. Disposem de tots els consumibles necessaris per  treure el màxim rendiment tant a les balances com en el seu negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *