Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Picadora Top-114

La picadora de carn Top 114 és l’aliat perfecte per a professionals, amb una producció de fins a 1.000 kg/hi un potent motor trifàsic de 5,5 HP. La seva estructura en acer inoxidable AISI 304 assegura una durabilitat i una fàcil neteja. Dissenyada per a la màxima eficiència i seguretat, inclou sistema de tall Unger amb múltiples configuracions i protecció tèrmica del motor. Aquesta màquina robusta i fiable és essencial en qualsevol entorn comercial que exigeixi precisió i rendiment excepcionals. Ideal per a carnisseries i supermercats, la Top 114 eleva la qualitat del processament de carn a un estàndard superior.

Descripció

La picadora de carn Top 114 es presenta com la solució definitiva per a professionals que requereixen eficiència, durabilitat i precisió. Aquest equip, completament forjat en acer inoxidable AISI 304, garanteix una resistència sense igual, prometent suportar l’ús intensiu d’entorns comercials com ara xarcuteries, carnisseries i supermercats.

El seu disseny, que destaca per la robustesa i la compactibilitat, ha estat meticulosament pensat per facilitar tant l’operativitat com la neteja, amb una boca extraïble que simplifica les tasques de manteniment. Les plaques i fulles, d’alta qualitat incloses, són testimoni de la capacitat de la Top 114 per oferir talls nets i consistents, essencial per a la presentació i la qualitat del producte final.

El motor trifàsic de 5,5 HP impulsa la picadora amb una força excepcional, aconseguint una producció estimada de 1.000 kg/h sense sacrificar la precisió. Aquesta potència, combinada amb un grup reductor amb engranatges d’acer al bany d’oli, assegura una operació suau i contínua, reduint el desgast mecànic i estenent la vida útil de l’equip.

Pel que fa a seguretat, la Top 114 no escatima en proteccions: compta amb un sistema tèrmic per al motor i un salvamans a la safata, oferint tranquil·litat i protecció a l’operari en tot moment. La versatilitat es veu reflectida en el sistema de tall adaptable, amb opcions d’Unger de 2, 3 o 5 elements, proporcionant la flexibilitat necessària per a qualsevol tipus de carn i preparació.

La safata, de dimensions generoses, permet manejar volums importants de producte, optimitzant els temps de producció. Finalment, amb un pes net de 132 kg, la Top 114 és un colós al mercat de picadores, però el seu disseny intel·ligent no compromet la mobilitat ni la usabilitat.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Picadora Top-114”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top