Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Embotidores

Per als professionals que es dediquen a elaborar embotits i productes carnis, oferim una línia de solucions que transformaran la seva forma de treballar.

Les nostres màquines estan dissenyades per respondre a les exigències del petit comerç, on la qualitat del producte final és tan important com leficiència en la seva elaboració. Amb una construcció íntegrament en acer inoxidable, garantim una higiene superior i una neteja summament senzilla, aspectes crucials a la indústria alimentària.

Les nostres màquines ofereixen un control precís de velocitat i pressió. Això permet una adaptabilitat perfecta a diferents tipus de massa i textures, aconseguint productes finals amb una consistència i qualitat inigualables. A més, el disseny ergonòmic assegura una feina còmoda i segura per a l’operari, reduint la fatiga i augmentant la productivitat.

La flexibilitat és una altra de les nostres promeses. Equipades amb embuts de diferents mides i compatibles amb una varietat d’accessoris, les nostres màquines estan preparades per a una àmplia gamma d’aplicacions, des d’embotits tradicionals fins a la xarcuteria més innovadora.

Per a aquells que busquen mobilitat i facilitat de reubicació a la seva àrea de treball, models amb rodes i nanses integrades proporcionen la solució perfecta. El manteniment simple i ràpid és un altre dels beneficis que no passa desapercebut, permetent que les màquines estiguin sempre a punt per al seu proper ús.

La nostra línia de maquinària està pensada per portar el vostre negoci al següent nivell, combinant l’artesania tradicional amb l’eficiència moderna. Elevem l’estàndard del que vostè pot esperar del seu equipament en el processament d’aliments, assegurant una inversió que es reflecteix a cada producte que surt de la botiga.

S'estan mostrant 7 resultats

Top