Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Talladora GRAEF Master 3370

Descobriu la precisió professional amb GRAEF Master 3370, una talladora de carn amb disseny ergonòmic i cos inclinat que garanteix una neteja ràpida. Equipada amb una potent fulla de 330 mm i motor de 450W, facilita talls uniformes de fins a 24mm en aliments de grans dimensions. El seu funcionament silenciós i eficient, juntament amb l’avançada refrigeració i la tecnologia piezoelèctrica, redefineix l’estàndard de talls de qualitat. Ideal per al xef exigent que busca rendiment, durabilitat i precisió a cada llesca. La Master 3370 és sinònim d’excel·lència a la cuina moderna.

Descripció

El GRAEF Master 3370 està equipat amb un motor de 450W i connexió elèctrica monofàsica de 220v, oferint una potència excepcional a cada ús. La fulla d’acer massís de 330 mm garanteix talls homogenis amb una revolució de 230 rpm, adaptable a qualsevol tipus d’aliment, des dels més delicats fins als de gran calibre com la mortadel·la o el pernil cuit.

El domini daquesta màquina sobre els aliments és absolut, proporcionant talls de precisió regulables de 0 a 24mm, sense requerir un esforç físic considerable. El nivell d’emissions de soroll es manté per sota de 69 dBA, assegurant una operació silenciosa que no interromp l’ambient del seu espai culinari.

Una característica distintiva és la seva fulla especial d’altes prestacions, cromada i dura amb un punt d’observació minúscul, acompanyada d’una placa cobreix-ganiveta tancada sense taló, que juntament amb el motor amb doble rodament esfèric i sistema de refrigeració per aire, prevé el reescalfament i assegura un tall òptim fins i tot en els aliments més desafiadors.

La tecnologia d’interruptors piezoelèctrics eleva l’experiència de tall i ofereix una resposta immediata i precisa. El carro de tall, de superfície àmplia i amb moviment suau, inclou un carro interior amb rodament esfèric per a un lliscament perfecte. Tot això, juntament amb les osques guia tallades amb precisió, promet la millor experiència de tall.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Talladora GRAEF Master 3370”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top