Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca PC-82 / PC-22

Les picadores Mainca PC-82 i PC-22, disponibles amb sistemes de tall ENTERPRISE 22 per a un tall simple i UNGER 82 per a talls múltiples, destaquen pel disseny en acer inoxidable 18/10, amb variants que inclouen elements en alumini anoditzat. Amb una transmissió eficient a través d’engranatges banyats en oli, aquestes màquines arriben a una producció aproximada de 350 kg/h. Equipades amb motors tant trifàsics com monofàsics, s’adapten a diverses necessitats energètiques, i les seves dimensions compactes permeten un maneig i una ubicació convenients. A més, inclouen opcions de seguretat com a protectors de boca per a plaques amb forats majors de 8 mm, garantint així una operació segura i eficient.

Descripció

Les picadores Mainca, models PC-82 i PC-22, es presenten com a solucions versàtils per a les necessitats de picat de carn, oferint dues opcions de sistemes de tall: ENTERPRISE 22 per a un tall simple i UNGER 82 per a talls simples, dobles o triples .

Aquests models estan construïts íntegrament amb acer inoxidable 18/10, mentre que les versions PC-82A i PC-22A combinen acer inoxidable amb rosca i boca en alumini anoditzat. Tots dos models garanteixen una transmissió eficient mitjançant engranatges banyats en oli, destacant-se per la seva capacitat de producció aproximada de 350 kg/h.

Equipades amb motors trifàsics de 1,5 HP/1,1 kW i monofàsics de 1,4 HP/1,0 kW, aquestes picadores s’adapten a diferents configuracions elèctriques, assegurant un rendiment òptim. Les dimensions de la base són de 31 x 41 cm i la safata de 35 x 50 cm, oferint així un espai adequat per al maneig de grans quantitats de carn.

Addicionalment, les picadores Mainca inclouen opcions com un protector de boca amb microseguretat, necessari per a plaques amb forats majors de 8 mm. Els sistemes de tall UNGER (70, 82, 98 i 114) i ENTERPRISE (12, 22, 32) formen part d’aquesta nova generació de picadores que combinen un disseny innovador amb prestacions avançades. L’estructura exterior de la boca facilita la neteja i evita la transferència de calor a la carn, mentre que la claveguera interior, sobredimensionada, millora l’alimentació de la carn i augmenta l’eficiència del picat. Aquestes picadores, amb transmissions per engranatges robusts i motors potents, són ideals per picar tota mena de carns. Com a opcions addicionals, s’ofereixen safates gegants de gran capacitat i protectors de plaques per a plaques amb forats de 8mm.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca PC-82 / PC-22”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top