Balanzas con pantalla táctil D-900

Balances amb pantalla tàctil D-900

Les balances de taulell i penjants Dibal Sèrie D900, son les úniques balances electròniques (no PC) del mercat amb pantalla tàctil pel venedor. Aquestes balances comercials d’excel·lents prestacions tenen un funcionament molt fàcil i intuïtiu, ajudant així a fer més fàcil la gestió del comerç. Les balances amb pantalla tàctil D-900 poden connectar-se a un ordinador per a l’enviament i recepció de dades i actualitzacions.

Les pantalles de color, en el costat del comprador i el venedor, ofereixen un gran grau de personalització;

  • La pantalla del comprador es un bon suport de comunicació mitjançant imatges (venda creuada, ofertes…) pels punts de venda.
  • La pantalla del venedor simplifica moltíssim la feina del treballador, que no necessita memoritzar codis ni característiques dels productes, ja que disposa de tot la informació necessària a la pantalla i pot accedir a més dades (com productes similars, opcions d’enviament, recomanacions…) de manera senzilla i intuitiva.

Oferim també el manteniment dels equips i el software, a més de donar suport durant tota la instal·lació. Consulta amb nosaltres quines opcions de servi tècnic podem oferir-te. Envia’ns un mail o truca’ns.

Balances penjants sèrie D-900

Les balances penjants de Dibal estan dissenyuades per ser instal·lades en peixateries o carnisseries i allà on hi hagi poc espai darrera el taulell.

Balances autoservei sèrie D-900

Les balances autoservei de Dibal son les úniques balances electròniques del mercat amb pantalla tàctil. La pantalla a color és molt fàcil de personalitzar, poden mostrar fins a 999 articles. És el millor producte per facilitar la feina de pessatge.

Balanzas con pantalla táctil para mostrador

Balances de taulell sèrie D-900

Les balances de la gama D-900 de Dibal, ofereixen una pabtalla color altament personalitzable al costat del venedor i del comprador. Son balances digitals pes-preu-import que suporten impresora de tickets o etiquetas, o doble impresora i connexió a PC.