Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Talladora Concept 30

La Talladora Concept 25 redefineix l’excel·lència en talls de carn amb el seu disseny funcional i elegant a “L”. Equipada amb una ganiveta de 300 mm i una potència de 300 W, aquesta màquina de precisió alemanya ofereix talls de 0 a 20 mm amb una velocitat de 199 rpm, adaptant-se a qualsevol requeriment del professional. La seva estructura suspesa i els components d’acer inoxidable asseguren higiene i manteniment simplificat. Opteu per l’eficiència, seguretat i durabilitat amb la tecnologia piezoelèctrica.

Descripció

El seu contorn elegant en forma de “L” no només és un delit visual, sinó que és la clau de la seva funcionalitat, permetent la integració perfecta amb safates i balances per a una presentació impecable del producte tallat. La Talladora Concept 25 és una orquestra de components d’alta qualitat, on cada detall tècnic toca una simfonia de precisió i eficiència.

Imagineu la fulla de 300 mm, girant a un ritme constant de 199 rpm, capaç de tallar l’aliment més robust amb la delicadesa d’un xef expert. La màxima expressió de la carn al punt just de tall, ja sigui un diàmetre màxim rodó de 198 mm o un aliment quadrat de 260 x 180 mm, la Talladora Concept 25 s’adapta a les seves necessitats sense esforç.

El gruix de tall ajustable de 0 a 20 mm, impulsat per una potència ferma de 230 V i 300 W, us dóna el control total per personalitzar cada tall a la perfecció. I tot això, mantenint la màquina lliure de vibracions gràcies a la suspensió lliure, assegurant un treball silenciós i precís.

No més preocupacions per la neteja; amb el carro de tall de 260 mm d’amplada i placa d’acer inoxidable extraïble, la higiene es converteix en un acte senzill i segur, permetent tornar al que realment importa: el seu art. La fulla, d’acer especial de crom endurit i d’origen alemany, promet un tall perdurable i talls inigualables.

Afegiu-hi la tranquil·litat que ofereixen la placa cobreix-ganiveta interior i la tecnologia avançada d’interruptors piezoelèctrics, i tindrà una talladora que no només respon al tacte amb delicadesa sinó que garanteix una durabilitat excepcional.

Amb un pes net de 22 kg, la Talladora Concept 25 és robustesa sense compromís, poder sense intimidació. Permeteu que es converteixi en el cor del vostre negoci, on cada tall se celebra com una nova cimera assolida en la recerca incessant de l’excel·lència. Aquesta és la seva eina, aquest és el seu moment, la Talladora Concept 25 és la seva propera gran inversió.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Talladora Concept 30”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top