Pesaje ligero - Soluciones de pesaje para el pequeño comercio

Equips de pesatge per a totes les necessitats logístiques per pesatge lleuger: recepció, emmagatzematge i expedició de mercaderies.

Per una gestió mes àgil i precisa de magatzems:
· Etiquetadores manuals.
· Plataformes de pesatge.
· Indicadors de pes.
· Bàscules industrials.
· Balances industrials.

Etiquetadores manuals

Les etiquetadores manuals Dibal CL-3 tenen una potent arquitectura de PC amb un ús molt intuïtiu, gràcies a la pantalla tàctil i els menús senzills del programari inclòs. Aquestes etiquetadores, ideals per al pre-envasat en rebotigues, poden connectar-se a altres etiquetadores i balances Dibal o a un PC, per a l’enviament i recepció de dades i actualitzacions.

Plataformes de pesatge mono-cèl·lula

Plataformas de pesatge mono-cèl·lula

Les plataformes de pesatge mono-cèl·lula Dibal ME amb plat d’acer Inoxidable, per la instal·lació sobre-terra o sobretaula, ofereixen gran precisió i durabilitat en el pesatge de petit i mitjà abast ( des de 6 Kg a 600 Kg). Aquestes plataformes son connectables a indicadors de pes Dibal o Cely i a etiquetadores manuals Dibal.

Pesaje ligero - indicadores de peso

Indicadors de pes

Àmplia gamma de terminals de pesatge que abasten des de les aplicacions més senzilles (indicació de pes), fins a solucions completes de control de pes, dosificació.

Balances i bàscules industrials

Balances només pes, balances comptapeces i balances de precisió aptes per al seu ús en entorns logístics i de producció.