Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Talladores

La maquinària que oferim és més que un conjunt d’eines, un aliat estratègic en la recerca de l’excel·lència. Una inversió en aquestes talladores és un pas endavant cap a la distinció al servei, l’eficiència en la producció i l’èxit al mercat.

A la nostra selecció de talladores per a alimentació hem escollit els millors equips amb una premissa infrangible: la perfecció tècnica al servei de la gastronomia.

Els motors potents i silenciosos es combinen amb sistemes de refrigeració avançats per a un funcionament continuat, indispensable al ritme exigent de la indústria alimentària. La precisió del tall està garantida per fulles d’acer endurit, amb la promesa d’un afilat durador i una resistència superior. La seguretat i la higiene es conjuguen en dissenys ergonòmics, amb parts desmuntables que faciliten una neteja profunda i eficient, assegurant que els estàndards de qualitat es mantinguin al punt més alt.

Cada equip ofereix controls intuïtius i tàctils, ajustaments automàtics i sistemes de comptatge que no només optimitzen el temps i el recurs, sinó que a més garanteixen la uniformitat i la presentació impecable de cada producte. El respecte per la matèria primera es tradueix en talls que n’honren la qualitat i en processos que en preserven la frescor i el sabor.

S'estan mostrant 11 resultats

Top