Les bàscules PC per a mostrador i penjants Dibal Sèrie CS-2100, són una solució completa per al seu negoci ja que compten amb una potent arquitectura PC, són d’ús molt intuïtiu (gràcies a la seva pantalla tàctil al costat del venedor i menús senzills de l’aplicació de programari de Dibal) amb una estètica actual (el display del comprador és una atractiva eina de comunicació en la qual es poden mostrar imatges i vídeos promocionals). Permeten imprimir tiquets i etiquetes.

Balances PC planes

Balança PC en format pla amb impressora d’etiquetes de 2″ (vàlid també per a tiquets). Pantalla tàctil de 10,4″ per al venedor i TFT de 7″ a la banda del comprador.

Balances PC de torre

Balança PC en format torre amb impressora d’etiquetes de 2″ (vàlid també per a tiquets). Pantalla tàctil de 10,4″ per al venedor i TFT de 7″ a la banda del comprador.

Balances PC de cos doble

Balança PC en format de cos doble amb impressora d’etiquetes linerless de 2″ amb tall automàtic (vàlid també per a tiquets). Pantalla tàctil de 10″ o 12″ per al venedor i TFT de 7″ o 12″ a la banda del comprador.

Balances PC penjants

Balança PC en format penjant d’acer inoxidable amb impressora d’etiquetes linerless de 2″ amb autocutter (vàlid també per a tiquets). Pantalla tàctil de 12″ per al venedor i TFT de 7″ o 12″ a la banda del comprador.

Balances PC d’autoservei

Balança PC en format d’autoservei amb impressora d’etiquetes linerless, de 2″ amb autocutter i pantalla tàctil de 12″ o 15″.