Estem especialitzats en servei tècnic de balances i equips de pessatge Dibal i oferim un servei integral de manteniment en tots aquests dispositius. Fa més de 20 anys que vam començar a treballar amb equips Dibal i, durant aquest temps, hem aconseguit situar-nos com el millor servei tècnic del sector.

Sabem com es d’important que els equips bàsics per fer la feina diaria del teu establiment, sigui gran o petit, han d’estar sempre a punt per donar-te servei. Per això, a més de feines correctives per sol·lucionar els problemes que puguin sorgir, oferim un manteniment preventiu per avançar-nos a qualsevol incidència.

Servei tècnic proper

Reparem a domicili, ens desplacem allà on està el nostre client. Disposem de 4 vehicles propis.

Reparem al nostre Taller. De vegades les balances  necessiten ser vigilades per errors intermitents. En el nostre taller les vigilem per a poder-les reparar més eficientment.

Teleservei. De vegades les avaries són configuracions o ajustos en el programa de balances que podem reparar telemàticament. Disposem de software que ens permet connectar-nos a la botiga. Això suposa un estalvi per el client.

Experiència

Ens avalen més de 20 anys d’experiència en equips Dibal.

Qualitat

Només utilitzem recanvis original Dibal.

Certificació ISO 9001:2015.

Professionalitat

Tots els nostres tècnics estan certificats i en constant formació de les novetats tant de producte com tècniques per DIBAL.

El nostre servei tècnic és el millor del sector i la nostra principal eina de fidelització.