Solucions de software retail adaptades a las necessitats de botigues minoristes i grans superfícies de la distribució per a la configuració de balances, la gestió comercial, control de magatzems, albarans i facturació, disseny gràfic de tiquets i etiquetes …

Software para balanzas con PC - CS

SOFTWARE PC PER A BALANCES CS-1200

El SW-1100 és una eficaç eina, que es comunica amb les balances PC, per a la gestió completa del seu negoci; és a més un emulador de l’aplicació de les balances PC CS-1200 W, habitualment utilitzat per al disseny i personalització de les pantalles de la balança des d’un PC.

Software para balanzas con PC - DFS

SOFTWARE DFS PER A BALANCES GAMA 500 I SÈRIE D-900

El DFS és una potent eina que es comunica amb les balances de la gama 500 i sèrie D-900 per a l’intercanvi d’informació, i permet gestionar el seu negoci de manera senzilla, ràpida i intuïtiva.

Software para balanzas con PC - DWS

SOFTWARE DWS PER ETIQUETADORES SÈRIE LP-500

El DWS és un servidor web embegut en les etiquetadores manuals que possibilita la comunicació amb les etiquetadores manuals de la Sèrie LP-500 a través de la comunicació Ethernet. Aquesta eina permet la lectura i modificació dels paràmetres tècnics i les dades de l’etiquetadora manual, així com la consulta de dades del negoci en forma de llistat de vendes.