Balances Dibal sèrie D900

by Servifibal

A Servifibal S.L. portem més de 25 anys dedicats a la marca i al servei tècnic i us volem presentar un del productes estrella de balances Dibal: les Balances Dibal sèrie D900.

Read more

7è Canicross Entrevinyes d’Alella

by Servifibal

Com cada any a Servifibal, apostem per l’esport I les mascotes, és per això que enguany tornem a esponsoritzar el 7è Canicross Entrevinyes d’Alella on gossos esport i vins van en perfecte comunió. A més aquesta cursa es solidaria i part dels diners recollits amb les  inscripcions van destinats al Banc dels Aliments. No t’ho perdis! El proper 30 de gener t’esperem al Bosquet d’Alella

Read more

Balances Dibal Sèrie D-900

by Servifibal
Oferta en Balances Dibal sèrie D-900
A SERVIFIBAL S.L. tenim promocions que et poden interessar en tota la gama de balances DIBAL tot l’any , però actualment una de les destacades es la de la gama D900. Afanya´t!
Oferta ampliada fins al 31 d’Agost del 2020
Read more

El petit comerç d’Alella torna a obrir.

by Servifibal

Aquesta setmana ha començat la Fase 0 del desconfinament programat per l’Estat. En aquesta fase, i depenent de cada província, s’amplien els horaris en que es permet sortir al carrer i es permet l’obertura al públic d’alguns establiments. El petit comerç d’Alella es beneficia d’aquestes mesures i torna a obrir.

Read more

Gamma Mistral. Dibal sèrie 500

by Servifibal

La sèrie 500 és una gamma amb altes prestacions i de construcció robusta ideal pel comerç. Dins de la sèrie 500 es troba la gamma Mistral 500, la qual us ofereix altes prestacions, estètica moderna i amb un ús intuïtiu i fàcil.

Read more

Éxit del Canicross 2020

by Servifibal

Com us vem anunciar, diumenge 9 de febrer d’enguany es celebrava l’edició del 2020 del Canicross Entrevinyes en la que Servifibal participava com a patrocinador. Com sempre, la recaptació de l’esdeveniment es destina a una obra benèfica: la recerca del càncer infantil a través de l’Associació Chascar.

Read more

Canicross entrevinyes 2020

by Servifibal

Com cada any a Servifibal, apostem per l’esport I les mascotes, es per això que aquest any tornem a esponsoritzar el Canicross Entrevinyes d’Alella on gossos esport i vins van en perfecte comunió. A mes aquesta cursa es solidaria i part del recollit amb les  inscripcions van destinat a la fundació Chas Car per la lluita del càncer infantil.

Read more