Balances PC amb pantalla tàctil per al venedor i TFT de color per al comprador, impressora de tiquets, d’etiquetes, o etiquetes+tiquets i connexió a PC. Una solució completa per al seu negoci amb totes les prestacions d’un PC i un ús molt intuitiu.

Balances PC planes

Balança PC en format pla amb impressora d’etiquetes de 2″ o 3″ (apta també per a tiquets). Pantalla tàctil de 10,4″ o 12,1″ per al venedor i TFT de 7″ al costat del comprador.

Balances PC de doble cos

Balança PC en format de doble cos amb impressora d’etiquetes linerless de 2″ o 3″ amb autocutter (apta també per a tiquets). Pantalla tàctil de 15″ per al venedor i TFT de 7″ o 15″ al costat del comprador.

Balances PC penjants

Balança PC en format penjant d’acer inoxidable amb impressora d’etiquetes de 2″ linerless amb autocutter (apta també per a tiquets). Pantalla tàctil de 15″ per al venedor i TFT de 7″ o 15″ al costat del comprador.

Balances PC autoservei

Balança PC en format autoservei amb impressora d’etiquetes linerless de 2″ amb autocutter i pantalla tàctil de 15″. També disponible càmera de visió artificial integrada per al reconeixement del producte que es col·loca en el plat.

Balances PC totem autoservei

Balança PC en format totem autoservei amb impressora d’etiquetes de 2″ linerless amb autocutter i pantalla tàctil vertical de 15″.

Balances PC modulars

Balança PC en format modular amb amb impressora d’etiquetes linerless de 3″ amb autocutter. Pantalla tàctil de 15″ per al venedor i TFT de 7″ o 15″ en el costat del comprador.