Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Picadora Model P-32

La picadora de carn P-32 és la solució professional per a xarcuteries, carnisseries i supermercats que demanen excel·lència. Amb cos d´acer inoxidable AISI 304, ofereix un disseny robust i un manteniment senzill. El potent motor trifàsic garanteix una producció eficient de fins a 425 kg/h, adaptant-se a diverses necessitats amb sistemes de tall intercanviables. La seguretat és primordial, comptant amb protecció tèrmica i salvamans. Aquesta màquina no només optimitza la seva operativa, sinó que també assegura la consistència i la qualitat del producte final. La P-32 és l’elecció encertada per a negocis que busquen rendiment i qualitat.

Descripció

Construïda amb la durabilitat i la higiene que proporciona l’acer inoxidable AISI 304, aquesta màquina està dissenyada per resistir l’ús intensiu del dia a dia en ambients professionals com xarcuteries, carnisseries i supermercats.

El seu disseny compacte amaga una robustesa sense igual, prometent no només estabilitat durant el seu ús sinó també una integració estètica i funcional a qualsevol espai de treball. La inclusió de plaques i fulles d’alt rendiment garanteix una mòlta precisa, capaç de fer servir una àmplia varietat de carns amb una producció impressionant de fins a 425 kg/h.

El motor trifàsic de 2,5 HP/0,73 kW de la P-32 és una obra mestra de l’enginyeria, que ofereix una potència constant i fiable amb una notable eficiència energètica. La boca extraïble no només facilita una neteja profunda i manté la higiene al màxim, sinó que també optimitza la producció en permetre canvis ràpids i segurs entre processos.

Cada component de la P-32 ha estat pensat per a la seguretat de l’operari, des de la protecció tèrmica del motor fins a la protecció salvamans, passant per la maça d’empenta que assegura un maneig controlat i sense esforços. A més, el grup reductor amb engranatges d’acer al bany d’oli brinda un funcionament suau que redueix el soroll i perllonga la vida útil de la màquina.

El sistema de tall és altament versàtil, oferint configuracions com el grup picador sistema alumini – Enterprise, i les variants en acer inoxidable – Enterprise i Unger, cadascuna adequada per a diferents textures i tipus de tall.

Amb dimensions de safata pensades per a l’agilitat (310x410x55 mm) i un pes net que garanteix estabilitat (48 kg), la picadora P-32 és una inversió intel·ligent per a negocis que busquen excel·lència operativa i satisfacció del client. Aquest equip no només compleix amb les expectatives, sinó que les supera i es converteix en el cor productiu del seu establiment.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Picadora Model P-32”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top