Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Termosegelladores

Les termosegelladores són peces clau per a negocis que busquen no només preservar la qualitat dels seus aliments, sinó també optimitzar els seus processos d’empaquetatge amb solucions d’alta eficiència i confiabilitat.

Construïdes en acer inoxidable i dotades amb tecnologia punta, les nostres termosegelladores ofereixen una operativitat que respon a les necessitats del comerç modern, assegurant un segellat hermètic i una presentació que eleva l’estàndard del mercat. El seu disseny ergonòmic i robust, juntament amb un panell de control intuïtiu, garanteixen una experiència d’ús excepcional, reduint temps de producció sense comprometre la qualitat.

El sistema de segellat perimetral és una revolució dins de l’empaquetat alimentari, permetent talls precisos i una millor conservació del producte. Això, sumat a la capacitat d’intercanviar motlles ràpidament, ofereix una versatilitat sense precedents per adaptar-se a diverses mides i materials de safates, des del PP i el PET fins a l’alumini, responent a la diversitat de la indústria.

La potència calòrica i l’eficiència energètica són aspectes acuradament balancejats als nostres equips. Amb escalfaments ràpids i una distribució uniforme de la temperatura, el procés de termosegellat es converteix en una baula bàsica per a negocis que busquen mantenir la frescor i el sabor dels seus productes, des de la preparació fins al punt de venda.

Entenem que cada establiment requereix solucions que s’ajustin al ritme de treball i estàndards de qualitat. Per això, cada termosegelladora es converteix en un aliat estratègic, un motor de productivitat que dóna suport al compromís d’oferir el millor al consumidor.

Descobriu com les nostres termosegelladores poden transformar la manera com el seu negoci maneja la conservació i la presentació d’aliments, aportant valor afegit a cada producte que arriba a mans dels seus clients.

S'estan mostrant 6 resultats

Top