Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Picadora MODEL P-22

La Picadora de carn Model P-22 és un instrument d’excepcional potència que possibilita la trituració eficient de tota mena de carn. Aquest equip ha estat meticulosament dissenyat, complint amb els més exigents estàndards de qualitat, i la seva estructura presenta un robust i compacte xassís construït completament en acer inoxidable AISI 304, cosa que no només li confereix una aparença elegant, sinó que també garanteix una resistència i durabilitat excel·lents.

Pel que fa al seu rendiment, aquesta picadora de carn es destaca per la seva versatilitat en oferir dos sistemes de tall diferents per adaptar-se a diverses necessitats culinàries. El primer d’aquests sistemes, l’ENTERPRISE, permet realitzar un tall senzill, i està disponible en mides 83, 100 i 114. D’altra banda, el sistema UNGER ofereix la possibilitat d’efectuar talls dobles o triples i es presenta en mides 82, 98 i 114.

Descripció

La picadora P-22 és un equip indispensable en l’eficiència operativa de carnisseries, xarcuteries i supermercats que requereixen precisió i durabilitat. Fabricada íntegrament en acer inoxidable AISI 304, aquesta picadora no només promet higiene màxima i resistència davant de la corrosió, sinó que també es presenta amb un disseny compacte i extremadament robust, llest per enfrontar les demandes d’un ús intensiu professional.

El model P-22 està pensat per maximitzar la producció sense sacrificar la qualitat del tall, aconseguint una capacitat de processament d’aproximadament 300 kg/h. El motor trifàsic de 1,5 HP/1,10 kW garanteix una potència fiable i consistent, mentre que l’opció de motor monofàsic de 2,5 HP/1,83 kW s’ofereix per a aquells establiments que demanen un extra en eficiència energètica.

La boca extraïble facilita una neteja ràpida i profunda, augmenta les mesures d’higiene i permet un manteniment senzill i efectiu. A més, el grup reductor amb engranatges d’acer submergits al bany d’oli assegura una operativitat suau i silenciosa, tot preservant la longevitat de l’equip.

La seguretat és prioritària a la P-22, oferint una protecció tèrmica del motor i un salvamans a la safata per a un maneig segur durant l’operació. La maça d’empenyiment complementa aquesta seguretat, proporcionant un control i eficiència extra en processar qualsevol tipus de carn.

El nostre sistema de tall adaptable ofereix diverses configuracions com el grup picador en sistema alumini – Enterprise o el sistema inox – Enterprise i Unger, que s’ajusten a les necessitats específiques de cada client, assegurant talls precisos i consistents.

Amb una safata de dimensions generoses (310x410x55 mm) i un pes net de 37 kg, la Picadora P-22 s’estableix com a opció predilecta per a aquells professionals que busquen rendiment sense comprometre la qualitat a cada mòlta. El seu compromís amb l’eficiència i la innovació la converteix en l’elecció intel·ligent per elevar la capacitat productiva del negoci.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Picadora MODEL P-22”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top