pesatge industrial

Som especialistes en implantar solucions Dibal per pesatge i etiquetat per a la indústria.

Cada projecte és únic i treballem per a la resposta més eficient als nostres clients. Les nostres aplicacions contribueixen a l’automatització i optimització dels seus processos: recepció de matèries primeres, fabricació, expedició de productes acabats i control d’emmagatzematges.

Pesaje industrial

LP-3000

La impressora d’etiquetes Dibal LP-3000 es ideal per l’etiquetatge manual d’articles. Connectada a les plataformes de pesatge i indicadors de pes(opcional), formen un equip complert per la impressió d’etiquetes amb informació de pes i preu. Hi ha diferents possibilitats en quan a mida i tipus de impressió així com de plataformes adaptables.

ML-3000

L’equip Dibal ML-3000 es una solució complerta per al pesatge i etiquetatge manual d’articles amb informació de pes i preu. La seva mida compacte i la seva estructura amb rodes facilita la seva instal·lació en qualsevol ubicació. Hi ha diferents possibilitats en quan a mida i tipus de impressió així com de plataformes adaptables.

LS-4000

L’equip de pesatge i etiquetatge automàtic Dibal LS-4000 permet etiquetar els productes amb informació de pes i preu, fixes o variables, sense necessitat de parar la línia de producció gràcies al pesatge dinàmic. Ideal per l’etiquetatge superior, inferior, lateral, frontal, posterior o en cantonada. Aquest equip admet dos capçals simultanis per el doble etiquetatge superior o superior + inferior.