Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Picadora Superstar

La picadora de carn Superstar, construïda amb acer inoxidable AISI 304, combina robustesa i eficiència en un disseny compacte. Amb una producció de fins a 800 kg/h, el potent motor de 3,5 HP garanteix un rendiment constant. Equipada amb sistema de tall versàtil, boca extraïble i protecció tèrmica, és ideal per a negocis que busquen optimitzar-ne la producció sense sacrificar la qualitat. El seu enfocament en la seguretat i la facilitat de manteniment la converteix en un actiu valuós per a qualsevol entorn professional de carnisseria i processament d’aliments.

La Superstar és sinònim de durabilitat i excel·lència en el processament de carn.

Descripció

Dissenyada meticulosament per respondre a la demanda dels entorns més exigents, aquesta màquina és una obra mestra denginyeria, concebuda per revolucionar el seu negoci.

El cos de la Superstar, forjat completament en acer inoxidable AISI 304, no sols parla de durabilitat sinó que també garanteix una higiene insuperable, vital per al maneig d’aliments. El seu disseny compacte, però extraordinàriament robust, està pensat per suportar la intensitat del treball diari al sector alimentari, sense comprometre l’espai vital de la seva àrea de treball.

Les plaques i fulles, incloses per motius de comoditat, són el nucli d’una màquina que promet un rendiment sense igual, amb una capacitat de produir aproximadament 800 kg/h. El poderós motor trifàsic de 3,5 HP assegura que, sense importar la càrrega, la Superstar funcioni amb la precisió i el vigor necessaris per mantenir el negoci en moviment.

La boca extraïble simplifica tant l’alimentació de carn com el manteniment posterior. El grup reductor amb engranatges d´acer submergits en bany d´oli està dissenyat per a un funcionament suau i silenciós, preservant la tranquil·litat del seu entorn laboral.

La seguretat és primordial, i la Superstar ho reflecteix amb la seva protecció tèrmica del motor i una safata amb protecció salvamans, garantint que la integritat dels seus operaris sigui sempre una prioritat. La versatilitat es manifesta en la seva aptitud per manejar tota mena de carns, facilitant una gamma àmplia de processament.

Amb un sistema de tall adaptable -incloent-hi opcions d’alumini i acer inoxidable en configuracions Enterprise i Unger- vostè té el control absolut sobre la textura i la qualitat del producte final, assegurant resultats excepcionals.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Picadora Superstar”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top