Utilitat de les impressores de targetes

La presentació de productes i la comunicació d‟informació precisa al consumidor són aspectes crucials per al èxit del petit comerç. És per això que oferim solucions innovadores en impressores de targetes que s’alineen amb l’eficiència, la professionalitat i l’estètica que requereix el negoci.

La normativa vigent en matèria d’informació al consumidor és un terreny complex i sempre en evolució. Els nostres sistemes permeten una gestió senzilla i directa de dades essencials com a origen, preu per unitat de mesura, ingredients i al·lèrgens, assegurant que el seu comerç no només compleixi amb les regulacions actuals, sinó que també ofereix claredat i confiança als seus clients.

Impressores de targetes a Servifibal

Les nostres impressores de targetes estan dissenyades per transformar lexperiència dels seus clients i enfortir la imatge de la seva marca. Amb targetes personalitzades, els taulells resplendiran amb un toc modern i distintiu. La capacitat d’actualitzar preus i detalls del producte de manera instantània, directament al punt de venda, no només estalvia temps valuós sinó que també garanteix la màxima precisió i rellevància en la informació que ofereix.

Les nostres targetes de PVC representen la solució ideal per acompanyar els productes frescos. La seva resistència al fred i la humitat, juntament amb una neteja fàcil, les fan higièniques i duradores, perfectes per ressaltar la qualitat i frescor dels aliments que el seu negoci ofereix.

Amb les nostres impressores de targetes, el vostre establiment estarà equipat per enfrontar-vos al dia a dia amb eficàcia i elegància.

Price Tag Access

Mètode econòmic i complet per al disseny i la impressió d’etiquetes de preus en targetes plàstiques. Perfecte per a la producció de quantitats moderades d’etiquetes d’una sola cara, el nostre paquet inclou:
  • Una impressora especialitzada en etiquetes
  • Programari intuïtiu per al disseny i la impressió d’etiquetes de preus
  • Cintes d’impressió i targetes de PVC adequades per al sector alimentari

Price Tag Flex

Sistema versàtil i complet per a l’elaboració i impressió de les etiquetes de preus en targetes plàstiques, disponibles en mides estàndard o estesos. Òptim per a una varietat de requeriments d´exhibició. El nostre conjunt inclou:
  • Impressora especial per a etiquetes
  • Programa per dissenyar i imprimir etiquetes de preus
  • Subministraments d’impressió i targetes de PVC apropiades per a la indústria alimentària

Price Tag Duplex

Opció integral avançada per a la generació i impressió d’etiquetes de preus a targetes plàstiques, amb impressió per ambdues cares. Aquesta solució és perfecta per a aquells que requereixen un volum considerable d’etiquetes impreses per banda i banda, facilitant la presentació de dades al client en una cara i detalls útils per al personal a l’altra. El nostre paquet inclou:
  • Dispositiu impressor d’etiquetes
  • Software especialitzat per a la creació i emissió d’etiquetes de preus
  • Material d’impressió i targetes de PVC idònies per al sector de l’alimentació