Balances amb PC - Solucions pesatge petit comerç

Les balances PC per taulell i penjants Dibal Sèrie CS-1200, son una solució complerta per al seu negoci ja que compta amb una potent arquitectura PC, es d’us molt intuïtiu (gràcies a la seva pantalla tàctil en el costat del venedor i menús senzills de l’aplicació de software de Dibal)amb una estètica actual (el display del comprador es una atractiva eina de comunicació en la que es poden mostrar imatges i vídeos promocionals). Aquestes balances son connectables amb unes altre balances Dibal o amb un ordinador per a l’enviament i recepció de dades i actualitzacions.

Balances digitals amb pantalla tàctil

Balances PC per taulell.

Balances PC per taulell en format doble cos, amb pantalla tàctil per al venedor i TFT de color per al comprador. Una solució d’allò més completa per al seu negoci amb totes les prestacions d’un PC i un ús molt intuïtiu.

Balances amb PC - Penjants

Balances PC penjants.

Balances PC en format penjant, amb pantalla tàctil per al venedor i TFT de color per al comprador, impressora de tiquets, d’etiquetes, o etiquetes + tiquets i connexió a PC. Una solució d’allò més completa per al seu negoci amb totes les prestacions d’un PC i un ús molt intuïtiu.

Balances amb PC autoservei

Balances PC autoservei.

Balances PC en format autoservei, amb pantalla tàctil de 15 “, impressora d’etiquetes de 2” i connexió a PC. Una solució d’allò més completa per al seu negoci amb totes les prestacions d’un PC i un ús molt intuïtiu.