Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Talladora Concept 25

La Talladora Concept 25, dissenyada per a professionals exigents, combina precisió i versatilitat en el seu innovador disseny a “L”. Amb una fulla de ø 250mm d’acer alemany endurit i un motor potent, garanteix talls exactes amb una gran acceleració. La seva estructura suspesa i placa d’acer inoxidable extraïble faciliten l’operació i la neteja. A més, compta amb tecnologia d’interruptors piezoelèctrics per a més durabilitat i seguretat. Perfecta per a una integració harmoniosa amb safates i balances, la Talladora Concept 25 és sinònim d’eficiència i qualitat a cada tall.

Descripció

La Talladora Concept 25 és potser la millor elecció per als professionals més exigents del sector alimentari. El disseny innovador en forma de “L” no és casualitat: està pensat per optimitzar l’espai i funcionar en harmonia amb altres elements essencials com safates, balances o taules, facilitant així la recepció directa dels talls acabats de tallar.

La llibertat és un ingredient essencial a qualsevol cuina d’alta gamma, i la Talladora Concept 25 ho sap. Suspesa lliurement, permet un maneig àgil i precís, assegurant talls perfectes sense importar l’exigència del cuiner. A més, la placa d’acer inoxidable extraïble honra els estàndards més elevats d’higiene i durabilitat, permetent una neteja fàcil i ràpida que s’adapta a les rutines més intenses.

Al cor d’aquesta joia tecnològica, batega un motor amb un mecanisme de fulla avançada, capaç d’accelerar amb una potència inesperada, cosa que garanteix un rendiment excepcional fins i tot en els dies de més càrrega de treball. La fulla de ø 250mm no és qualsevol component; és una mostra de l’enginyeria alemanya, fabricada amb acer especial de crom endurit, dissenyada per mantenir el tall i assegurar talls precisos durant més temps.

La seguretat i la precisió són companyes inseparables a la Talladora Concept 25. La seva placa cobreix-ganiveta interior protegeix l’operador, mentre que el carro extraïble facilita una neteja profunda sense obstacles. El sistema d’encesa i apagat, juntament amb el polsador doble, incorpora tecnologia d’interruptors piezoelèctrics, oferint una resposta immediata al toc més mínim i una durabilitat sense precedents.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Talladora Concept 25”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top