Balances electròniques - GAma 500

Les balances amb impressora de la gama 500 ofereixen un disseny funcional i robust, múltiples formats i opcions per afegir displays d’alta visibilitat.  Podem imprimir etiquetes i tickets i a més aporten sol·lucions per facilitar el canvi ràpid del paper.

Sèrie WIND

Les balances comercials Sèrie Wind son les mes bàsiques dins de la gama. Unes balances pensades per a taulell, fàcils d’usar i amb amplies prestacions per la seva memòria, possibilitat de comunicacions amb altres balances, amb ordinador o altres dispositius mòbils. Estan disponibles en dos formats, amb diverses possibilitats de displays i impressora de tiquet o etiqueta.

Balanzas electrónicas para mostrador - Serie Wind

Balances de taulell

Balances electròniques pes-preu-import per taulell, amb impressora de tiquets o etiquetes i connexió a PC. Senzilles balances amb excel·lents prestacions.

Sèrie MISTRAL

Les balances per taulell o penjants Dibal Sèrie Mistral son de fàcil d’us i ofereixen grans prestacions gràcies a la seva memòria, possibilitat de comunicacions amb altres balances, amb ordinador o altres dispositius mòbils.

Balanzas con impresora para mostrador

Balances de taulell

Balances electròniques pes-preu-import per taulell, amb impressora de tiquets o etiquetes i connexió a PC. Senzilles balances amb excel·lents prestacions i disseny actual.

Balances penjants

Balances electròniques pes-preu-import en format penjant, amb impressora de tiquets o etiquetes i connexió a PC. Senzilles balances amb excel·lents prestacions i disseny actual.

Balanzas con impresora para autoservicio - GAma 500 - Serie tornado

Balances autoservei

Balances electròniques pes-preu-import en format autoservei de 100 tecles directes, amb impressora d’etiquetes i connexió a PC. Senzilles balances amb excel·lents prestacions i disseny actual.

Sèrie TORNADO

Les balances electròniques per taulell o penjants Sèrie Tornado, fàcil d’usar i grans prestacions, destaquen a la seva gamma per la seva major capacitat de memòria, amplitud de formats i displays i l’opció de poder connectar una memòria externa (USB) per a copiar i restaurar dades, configurar balances i realitzar bolcat de vendes. Faciliten el canvi instantani del rull d’etiqueta en la impressora gràcies al seu sistema de “Cassette”.

Balances de taulell sèrie tornado

Balances de taulell

Balances electròniques pes-preu-import per taulell, amb impressora de tiquets o etiquetes i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig i excel·lents prestacions.

Balanzas colgantes con impresora

Balances penjants

Balances electròniques pes-preu-import en format penjant, amb impressora de tiquets o etiquetes i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig i excel·lents prestacions.

Balances autoservei

Balances electròniques pes-preu-import en format autoservei de fins a 208 tecles directes, amb impressora d’etiquetes i connexió a PC. Senzilles balances amb excel·lents prestacions i disseny actual.

Sèrie STAR

Les balances electròniques per taulell o penjants Sèrie Star, fàcils d’usar i grans prestacions, son les mes completes de la  gamma. Destaquen per la seva àmplia memòria, diversitat de formats i la possibilitat de connectar una memòria externa (USB) per a copiar i restaurar dades, configurar balances i realitzar bolcat de vendes, entre d’altres característiques.

Aquestes balances es poden connectar a d’altres balances, amb ordinador o altres dispositius mòbils.

balanzas con impresora para mostrador

Balances de taulell

Balances electròniques pes-preu-import per taulell, amb impressora de tiquets o etiquetes o dues impressores per a tiquets i etiquetes, i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig i excel·lents prestacions.

Balances penjants

Balances electròniques pes-preu-import en format penjant, amb impressora de tiquets, d’etiquetes o dues impressores (per tiquets i etiquetes) i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig i excel·lents prestacions.

Balances autoservei

Balances electròniques pes-preu-import en format autoservei amb fins a 208 tecles directes, amb impressora d’etiquetes i connexió a PC. De fàcil maneig i grans prestacions, són les més completes de la Gamma 500.

Sèrie STAR COLOR

La sèrie STAR amb un display 7″ color

 
 

Balances de taulell

Balances electròniques pes-preu-import per taulell, amb doble TFT de 7 “a color, amb impressora de tiquets o etiquetes, o dues impressores (per tiquets i etiquetes), i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig, excel·lents prestacions i disseny actual.

Balances penjants

Balances electròniques pes-preu-import en format penjant, amb doble TFT de 7 “, amb impressora (s) de tiquets i / o etiquetes i connexió a PC. Balances comercials de fàcil maneig i excel·lents prestacions.