by Jonathan Bassedas Jonathan Bassedas No hi ha comentaris

Apreciats clients, des de l’equip de SERVIFIBAL tenim el plaer de comunicar-vos que a causa de l’expansió que està vivint la nostra empresa hem decidit traslladar les nostres oficines a una nova ubicació.


En aquesta nova nau podreu trobar 50m2 d’exposició on podreu veure de primera mà tota la
gamma de balances, així com una gran varietat de talladores, envasadores, picadores, serres d’ossos i multitud de complements pel seu negoci d’alimentació. Tindrem també una amplia sala de reunions on, com hem fet fins ara, poder oferir-vos la millor solució per als vostres projectes.

Així mateix hem ampliat el nostre taller fins als 100m2 per poder assolir de forma més còmode aquest nou projecte.

Per tal de continuar amb la relació professional que ens ha unit els darrers anys, us fem arribar aquest comunicat per fer del seu coneixement que a partir del dia 1 d’Abril de l’any en curs continuarem atenent-lo a Carrer Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona.

Així mateix, els informem que els números de telèfon continuaran sent els mateixos, igual que les adreces de correus electrònics i telèfons dels nostres tècnics.

Esperem poder veure-us pròximament a les nostres noves oficines, quedo a les seves ordres per a qualsevol particular que em requereixi.

Gràcies per la vostra confiança en SERVIFIBAL.

Salutacions cordials,

Equip de SERVIFIBAL S.L.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *