Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca FI-50

La Mainca FI-50 és una embotidora d’alta capacitat, ideal per a produccions mitjanes amb un cilindre de 50 litres, equivalent a uns 48 kg. Fabricada completament en acer inoxidable 18/10, garanteix durabilitat i facilitat de neteja. Disposa de motors tant trifàsics com monofàsics, tots dos amb sistema de ventilació forçada per optimitzar el rendiment. La màquina inclou un pistó amb tornada automàtica, dipòsit d’oli independent i velocitat regulable. A més, la FI-50 compta amb certificació sanitària NSF/ANSI 8, assegurant estàndards d’higiene. Ve equipada amb embuts inoxidables i ofereix opcions com atur automàtic i porcionador manual.

Descripció

L’embotidora Mainca FI-50 és una opció robusta, ideal per a produccions mitjanes. Aquesta màquina compta amb un cilindre de gran capacitat, aconseguint els 50 litres, la qual cosa equival a aproximadament 48 Kg de carn.

La FI-50 està disponible amb motors tant trifàsics de 2,25 HP/1,65 kW com monofàsics de 2,5 HP/1,84 kW. Tots els models EI-50 inclouen un sistema de ventilació forçada de sèrie per maximitzar el rendiment del motor i estan equipats amb un pistó de tornada automàtica.

Les dimensions de base són de 54 x 54 cm, oferint un espai de treball ampli i còmode. La construcció de la FI-50 és completament en acer inoxidable 18/10, incloent-hi tant la tapa com el pistó, garantint durabilitat i facilitat de neteja. A més, la versió EI-50 INT compta amb la certificació sanitària NSF/ANSI 8, assegurant els estàndards d’higiene més alts.

Entre les seves característiques s’inclouen un dipòsit d’oli independent, velocitat i pressió de treball regulables, i un cilindre fix amb rectificat interior per a una precisió màxima a l’ajust del pistó. La boca de sortida suau evita l’embarri i la pèrdua de color de la carn. La descompressió automàtica del pistó en deixar anar la genollera i una genollera ajustable en altura en els models FC-20, 25 i 30 faciliten l’operació.

Per a la neteja, el pistó es desmunta fàcilment, i la màquina ve equipada amb tres embuts inoxidables de 15, 20 i 30 mm de diàmetre. Altres opcions inclouen tapa i pistó en acer inoxidable, atur i marxa automàtic per a motors trifàsics, un porcionador manual, rodes o suport antibolcada, així com el porcionat retorçador PR-360.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca FI-50”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top