Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Embotidora SC-40 STAR

L’embotidora SC-40 STAR és una màquina de màxima eficiència per a la indústria alimentària. Amb 40 litres de capacitat i construcció íntegra en acer inoxidable AISI 304, assegura una durabilitat i una higiene superior. Equipada amb control de velocitat, manòmetre i descompressió automàtica, optimitza la producció i redueix el malbaratament. El seu disseny ergonòmic, combinat amb accessoris versàtils per a diverses preparacions, la fa indispensable en xarcuteries i carnisseries que busquen perfeccionar-ne la productivitat.

Descripció

Dissenyada per satisfer les demandes de negocis especialitzats, aquesta màquina compta amb una imponent capacitat de 40 litres, ideal per a processos de producció intensiva i continuada.

Fabricada íntegrament en acer inoxidable AISI 304, l’embotidora SC-40 STAR no només promet durabilitat i resistència, sinó que també assegura un estàndard d’higiene sense precedents, fonamental en el tractament d’aliments. La tapa i el pistó, igualment en acer inoxidable, garanteixen un segellat perfecte i una conservació òptima de la massa, mentre que el dipòsit d’oli independent facilita una lubricació eficient i perllonga la vida útil de l’equip.

El regulador de velocitat precís i fàcil de manejar permet un control absolut durant el procés d’embotit, adaptant-se a les necessitats específiques de cada producte. La visualització de la pressió de treball és possible gràcies a un manòmetre clar i precís, mentre que el comandament per genollera ofereix comoditat per a l’operari, optimitzant els temps de treball i l’eficiència.

Aquesta embotidora està dissenyada pensant en l´ergonomia, amb una alçada que permet treballar còmodament, evitant la fatiga. El seu sistema de descompressió automàtica del pistó prevé vessaments i deixalles, assegurant una producció neta i mesurada.

Els embuts inclosos de diàmetres diferents s’adapten a la creació d’una àmplia gamma d’embotits, des de salsitxes fines fins a farcits més gruixuts, i els accessoris opcionals com el porcionador volumètric i la formadora d’hamburgueses expandeixen encara més les possibilitats, permetent diversificar l’oferta i explorar noves oportunitats de negoci.

El motor trifàsic de 2 HP proporciona la força necessària per operar de manera contínua, cosa que sumat a la seva senzilla maniobrabilitat i manteniment, converteix l’embotidora SC-40 STAR en una inversió intel·ligent per a aquells comerços que busquen eficiència, qualitat i rendiment en la seva producció. Amb un pes net de 186 kg, aquesta màquina és un colós al mercat, llest per enfrontar el ritme exigent de carnisseries, xarcuteries i qualsevol negoci del sector alimentari que aspiri a l’excel·lència.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Embotidora SC-40 STAR”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top