Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Embotidora SC-25 STAR

L’embotidora SC-25 STAR és una joia d’enginyeria d’acer inoxidable AISI 304, essencial per a negocis exigents. Amb 25 litres de capacitat i regulador de velocitat permet un control meticulós en l’elaboració d’embotits. El disseny ergonòmic, fàcil de netejar i amb descompressió automàtica del pistó, garanteix un treball eficient i productes de qualitat superior. Equipada amb rodes per a trasllat, aquesta màquina robusta i versàtil és l’aliada perfecta per a carnisseries i xarcuteries que busquen optimitzar-ne la producció i assegurar la satisfacció del client.

Descripció

Fabricada íntegrament en acer inoxidable AISI 304, no només promet una vida útil perllongada, sinó que assegura els estàndards més alts d’higiene. La seva capacitat de 25 litres permet gestionar grans quantitats de producte, optimitzant els temps de producció i elevant l’eficiència del treball quotidià.

Equipada amb un regulador de velocitat precís, la SC-25 STAR ofereix un control absolut sobre l’elaboració d’embotits, adaptant-se amb facilitat a les necessitats específiques de cada recepta. El manòmetre integrat és una finestra clara a la pressió de treball, detall que destaca la importància de la precisió en el procés d’embotit.

L’operació intuïtiva es veu reforçada pel comandament per genollera, que permet un ajust fi del pistó, facilitant una tasca que altrament seria laboriosa. La funció de descompressió automàtica del pistó és una innovació dissenyada per prevenir la sortida no desitjada de la massa, assegurant així un procés net i ordenat.

A més, els models STAR ressalten pel disseny higiènic, amb un fons de cilindre lliure de cargols, eliminant racons difícils de netejar i assegurant que la màquina es mantingui en condicions òptimes amb un esforç mínim.

La SC-25 STAR es presenta com un pilar de força a la producció, amb rodes i nansa per a un trasllat senzill, i una alçada pensada per al confort de l’operari. Els accessoris disponibles, com el porcionador manual i la formadora d’hamburgueses, expandeixen les possibilitats creatives i productives, permetent que cada negoci personalitzi el seu ús per satisfer les demandes úniques.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Embotidora SC-25 STAR”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top