Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Embotidora SC-13 STAR

L’embotidora SC-13 STAR, amb una construcció d’acer inoxidable AISI 304, garanteix durabilitat i una neteja excepcional. La seva capacitat de 13 litres i regulador de velocitat precisa, juntament amb el comandament per genollera, optimitzen l’eficàcia de la feina. Equipada amb embuts de diferents mides i accessoris per diversificar la producció, aquest equip eleva l’estàndard d’elaboració, aportant una qualitat superior i un maneig ergonòmic ideal per a carnisseries, xarcuteries i qualsevol negoci d’alimentació d’alta exigència.

Descripció

Dissenyada per elevar l’eficiència i la qualitat en la producció d’embotits, aquesta màquina es converteix en el pilar per a negocis que busquen l’excel·lència en cada peça de producte acabat.

Amb una robusta construcció en acer inoxidable AISI 304, l’SC-13 STAR no només promet durabilitat i resistència davant de l’exigent rutina diària, sinó que també garanteix una higiene impecable, essencial per al maneig d’aliments. La capacitat de 13 litres ofereix un volum ideal per a produccions constants i efectives, adequada per a petits i mitjans negocis que valoren la frescor i la qualitat sobre la massificació.

La precisió és clau en l’elaboració d’embotits i l’SC-13 STAR l’ofereix a través del regulador de velocitat i manòmetre incorporat, que permeten un control exacte de la pressió i la velocitat de treball. L’innovador comandament per genollera facilita l’ajust del pistó, atorgant a l’operari un maneig intuïtiu i reduint l’esforç físic, mentre que la funció de descompressió automàtica del pistó preveu la sortida indesitjada de la massa, assegurant un producte final d’aspecte impecable.

L’atenció al detall es reflecteix al disseny STAR, amb un fons de cilindre sense cargols, simplificant la neteja i el manteniment, aspectes fonamentals per a la seguretat alimentària. A més, la inclusió de rodes i nansa facilita el desplaçament dins del comerç i maximitza la funcionalitat de l’espai de treball.

L’equip estàndard de la SC-13 STAR inclou tres embuts de diferents diàmetres, expandint les possibilitats de producció des de salsitxes fines fins a xoriços més robustos. La màquina és adaptable, amb opcions de tapa i pistó tant en acer com en alumini i possibilitat de motor monofàsic, segons les necessitats del client.

No menys important són els accessoris disponibles que potencien la versatilitat de la SC-13 STAR, com ara el porcionador volumètric, la formadora d’hamburgueses i altres estris que obren un món d’opcions en la preparació d’aliments.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Embotidora SC-13 STAR”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top