Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca FC-12

La Mainca FC-12 és una embotidora robusta i fiable, perfecta per a produccions artesanals i plantes pilot. Amb un cilindre de 12 litres, capaç de manejar aproximadament 10 Kg de carn, aquesta màquina és ideal per a tasques d’embotit de mida mitjana. Fabricada principalment en acer inoxidable 18/10, amb opcions de motor tant trifàsic com monofàsic, la FC-12 garanteix un rendiment superior. Inclou un sistema de ventilació forçada en models monofàsics i ofereix ajustaments regulables de velocitat i pressió. Destaca pel seu cilindre de precisió, pistó de fàcil desmuntatge per a neteja i opció de diversos embuts inoxidables.

Descripció

L’embotidora Mainca FC-12 es presenta com una solució robusta i fiable, ideal per a plantes pilot i produccions artesanals d’embotits. Aquest model, amb una capacitat de 12 litres equivalent a aproximadament 10 Kg de carn, és perfecte per a operacions de mida mitjana.

Pel que fa a la seva motorització, la FC-12 ofereix opcions tant trifàsiques (0.75 HP / 0.55 kW) com monofàsiques (1.25 HP / 0.92 kW), totes dues adequades per a diferents entorns de producció. Els models monofàsics inclouen un kit de ventilació forçada de sèrie per millorar el rendiment del motor, mentre que als models trifàsics aquesta característica està disponible com una opció addicional.

La base de la màquina té dimensions de 41 x 47 cm, optimitzant lespai sense sacrificar la funcionalitat. La construcció de la FC-12 és principalment en acer inoxidable 18/10, amb la tapa en alumini anoditzat i el pistó en polietilè, encara que hi ha l’opció de triar la tapa també en acer inoxidable.

Entre les seves característiques destacades hi ha un dipòsit d’oli independent, velocitat i pressió de treball regulables, i un cilindre fix amb rectificat interior per a una màxima precisió a l’ajust del pistó. L’embotidora també compta amb una boca de sortida dissenyada per evitar l’embarri i la pèrdua de color de la carn, així com una descompressió automàtica del pistó en deixar anar la genollera. Per a més comoditat, els models FC-20, 25 i 30 inclouen una genollera ajustable en alçada.

Per a la neteja, el pistó es desmunta fàcilment i la màquina ve equipada amb tres embuts inoxidables de 15, 20 i 30 mm de diàmetre. Com a opcions addicionals, la FC-12 ofereix tapa i pistó en acer inoxidable, atur i marxa automàtica per a motors trifàsics, un porcionador manual i la possibilitat d’afegir rodes o un suport antibolcada, així com el porcionat retorçador PR-360.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca FC-12”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top