Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca FC-25

L’embotidora Mainca FC-25 és una solució eficient per a produccions mitjanes, amb un cilindre de 25 litres (aproximadament 23 kg de capacitat). Construïda amb acer inoxidable 18/10, amb opcions de tapa i pistó en alumini anoditzat o acer inoxidable, garanteix durabilitat i facilitat de neteja. Equipada amb motors trifàsics o monofàsics, inclou un sistema de ventilació forçada en models monofàsics. Destaca pel seu dipòsit d’oli independent, velocitat i pressió regulables, i cilindre fix per a precisió a l’ajust. Inclou tres embuts inoxidables i ofereix opcions addicionals com atur automàtic i suport antibolcada.

Descripció

L’embotidora Mainca FC-25 és una opció robusta, ideal per a produccions mitjanes. Amb un cilindre de 25 litres, equivalent a uns 23 kg de capacitat, aquesta màquina és perfecta per manejar grans volums de carn amb eficiència.

Aquesta embotidora està disponible amb motors tant trifàsics (1,75 HP/1,29 kW) com monofàsics (2,5 HP/1,84 kW), adaptant-se a diverses necessitats energètiques. Els models monofàsics estan equipats amb un kit de ventilació forçada per millorar el rendiment del motor, una característica que també està disponible per als models trifàsics.

Dissenyada amb una base de 35 x 45 cm, la FC-25 ofereix una construcció duradora en acer inoxidable 18/10, amb la tapa i el pistó en alumini anoditzat, encara que també hi ha l’opció de tenir-los en acer inoxidable. A més, les versions FI-25 INT i FC-25 INT compten amb la certificació sanitària NSF/ANSI 8.

Entre les seves característiques s’inclouen un dipòsit d’oli independent, velocitat i pressió de treball regulables, i un cilindre fix amb rectificat interior per a una precisió màxima a l’ajust del pistó. La boca de sortida està dissenyada per evitar l’embarri i la pèrdua de color a la carn, i compta amb una descompressió automàtica del pistó en deixar anar la genollera. Els models FC-20, 25 i 30 inclouen una genollera ajustable en alçada.

Per facilitar la neteja, el pistó es desmunta amb facilitat, i la màquina ve equipada amb tres embuts inoxidables de 15, 20 i 30 mm de diàmetre. Entre les opcions addicionals, s’ofereixen tapa i pistó en acer inoxidable, atur i marxa automàtica per a motors trifàsics, un porcionador manual, rodes o suport antibolcada, així com el porcionat retorçador PR-360.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca FC-25”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top