Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Embotidora SC-50 STAR

L’embotidora SC-50 STAR és l’elecció preferent per a professionals a la recerca d’eficiència i qualitat. La seva construcció robusta en acer inoxidable AISI 304 garanteix durabilitat, mentre que la seva capacitat de 50 litres promet alt rendiment en la producció d’embotits. Amb regulació de velocitat precisa i manòmetre integrat, assegura un control exacte del procés. Inclou embuts versàtils i accessoris que expandeixen les possibilitats culinàries. El seu disseny ergonòmic i fàcil manteniment fan de la SC-50 STAR una inversió intel·ligent per al comerç especialitzat en alimentació.

Descripció

L’embotidora SC-50 STAR està dissenyada per satisfer les demandes d’eficiència, precisió i qualitat al petit i mitjà comerç especialitzat.

Amb una construcció robusta en acer inoxidable AISI 304, aquest equip és símbol de durabilitat i fiabilitat. La SC-50 STAR compta amb una capacitat de 50 litres, cosa que la converteix en una aliada inigualable per a processos de producció continus i exigents, garantint la consistència en la qualitat dels embotits.

El sistema de regulació de velocitat i la presència d’un manòmetre proporcionen un control detallat i precís de la pressió durant el procés d’embotit, mentre que el comandament per genollera ofereix comoditat operativa i més seguretat. La descompressió automàtica del pistó és una mostra de la intel·ligència aplicada al seu disseny, evitant el malbaratament de la massa i optimitzant l’eficiència.

El model STAR destaca pel seu cilindre de fàcil neteja, sense cargols i una bancada que segella perfectament amb el cilindre, preservant la integritat dels aliments processats. L’alçada de la màquina està pensada per a una operació ergonòmica, reduint la fatiga de l’operari i augmentant-ne la productivitat.

La SC-50 STAR està equipada amb rodes que en faciliten la mobilitat i amb una sèrie d’embuts en tres mides diferents, permetent una diversificació en la producció d’embotits, des de salsitxes fines fins a farcits més gruixuts.

Per a aquells professionals que busquen expandir la seva oferta, inclou accessoris que permeten des de la formació d’hamburgueses fins a la fabricació de croquetes i kefta, obrint un ventall de possibilitats per innovar al mercat.

Potenciada per un motor trifàsic de 2 HP, la SC-50 STAR és una solució d’alt rendiment que es destaca a la indústria per la seva facilitat de manteniment i operació, assegurant una inversió intel·ligent i de llarg termini per a negocis que aspiren a l’excel·lència en elaboració de productes alimentaris.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Embotidora SC-50 STAR”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top