Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Zermat TBG

La termosegelladora Zermat TBG és una solució avançada per al segellat de safates, amb opció d’injecció de gas, ideal per prolongar la frescor dels aliments. Aquesta màquina robusta, amb dimensions exteriors de 300 x 610 x 690 mm, integra un tauler de control amb 10 programes, adaptant-se a diverses necessitats de segellat. El disseny permet un fàcil manteniment i un segellat eficient i hermètic, garantint una presentació impecable dels productes. Amb una construcció sòlida en acer inoxidable i alumini, la Zermat TBG ofereix seguretat i durabilitat, i és perfecta per a precuinats o plats preparats.

Descripció

La termosegelladora Zermat TBG compta amb un panell de control que ofereix fins a 10 programes diferents, adaptant-se a una varietat de necessitats i capaç de realitzar entre 5 i 10 cicles de segellat. Dissenyada per a un manteniment senzill, la TBG combina funcionalitat amb facilitat dús.

Especificacions Tècniques:

Dimensions exteriors: 300 x 610 x 690 mm
Dimensions interiors: 300 x 610 x 465 mm
Opció de connexió de gas: 2-4 Mbar
Connexió elèctrica: 230 V
Potència: 750 W
Pes: 30 Kg
Aquesta termosegelladora és ideal per a safates, oferint la possibilitat d’un segellat simple o amb aplicació de gas per sistema d’escombrada. Incorpora un segellat automàtic i un sistema de calaix que fa la soldadura i el tall del film dins la càmera. Amb un temps de segellat programable, assegura una soldadura perfecta a qualsevol tipus de material de film i safata.

Lequip inclou un control electrònic de temperatura amb avisador acústic per indicar quan està llest i la fi del cicle. La mida màxima de safata permesa és de 190 x 260 mm i la mida màxima per a la bobina de film és de 200mm d’amplada i 180mm de diàmetre.

La termosegelladora Zermat TBG garanteix una presentació impecable del producte, ideal per a precuinats o plats preparats. El seu segellat és higiènic i hermètic, assegurant la conservació dels aliments. Fabricada amb acer inoxidable i alumini, aquesta màquina és robusta i duradora. La placa de segellat i la fulla de tall de film estan ubicades a l’interior per a una màxima seguretat. L’opció de treballar amb injecció de gas, que requereix connexió a un subministrament de gas alimentari, permet perllongar la caducitat dels aliments.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Zermat TBG”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top