Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Termoselladora manual TS-150

La Termoselladora manual TS-150 és un equip indispensable per al comerç alimentari. Construïda amb acer inoxidable i motlles intercanviables, aquesta màquina ofereix versatilitat i durabilitat. El panell digital permet un control precís de temperatura, adaptant-se a diferents materials. Amb una potència que garanteix un escalfament ràpid, la TS-150 és sinònim d’eficiència. Ideal per a negocis que busquen optimitzar el seu empaquetatge, manté els aliments frescos i segurs, contribuint a una presentació atractiva i professional.

Descripció

Maximitzeu l’eficiència del vostre negoci i eleveu la presentació dels seus productes amb la Termoselladora manual TS-150, dissenyada exclusivament per satisfer les necessitats de segellat tèrmic de petits i mitjans comerços. Aquesta eina és essencial per a carnisseries, peixateries, fruiteries i supermercats que busquen assegurar la conservació òptima dels seus aliments.

La TS-150, una joia de la tecnologia aplicada a la preservació dels aliments, és una manifestació de robustesa i practicitat. Totalment construïda en acer inoxidable AISI 304 i motlles en alumini anoditzat, assegura durabilitat i resistència davant de la intensiva activitat comercial diària. El disseny ergonòmic s’adapta a les operacions manuals, garantint un maneig senzill i un rendiment sense esforç.

Amb un intuïtiu panell digital que regula la temperatura de segellat entre 0 º i 230 º C, permet una adaptació perfecta a diferents materials de safates com PP, PET i alumini, brindant una versatilitat sense precedents. La seva potència de 900 W assegura un ràpid escalfament, incrementa la productivitat i permet atendre de manera més eficient la demanda dels clients.

El canvi de motlle és sorprenentment senzill i es pot fer en segons, oferint la flexibilitat necessària per treballar amb una àmplia varietat de mides de barquetes i adaptant-se a les necessitats específiques del seu negoci. A més, oferim la possibilitat de fabricar motlles personalitzats perquè pugui atendre demandes úniques i especialitzades.

El termosegellat és més que un mètode d’empaquetatge; és una garantia d’higiene i qualitat que ofereix una presentació d’aliments superior, millorant la percepció del consumidor i la imatge del vostre establiment. Assegura la integritat dels productes evitant la contaminació i n’allarga la durabilitat, conservant el sabor i la frescor de cada aliment.

Trieu la Termoselladora manual TS-150 per assegurar un tancament hermètic, que mantindrà els seus aliments protegits i llestos per a la venda o preparació. És una inversió intel·ligent que promet ser una part valuosa de la seva operació comercial, maximitzant la presentació i la conservació dels seus productes.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Termoselladora manual TS-150”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top