Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Termoselladora manual TS-170

La Termoselladora manual TS-170, con su robusta construcción en acero inoxidable y moldes de aluminio anodizado, es la elección predilecta para profesionales. Ofrece sellado hermético de alta precisión mediante su panel digital, optimizando la conservación de alimentos. Versátil y rápida, maneja una amplia gama de materiales con facilidad, asegurando un empaquetado atractivo e higiénico. Ideal para negocios de alto volumen, esta máquina eleva la eficiencia y calidad en el empaquetado, redefiniendo la presentación y durabilidad de los productos en el sector alimentario.

Descripció

La Termoselladora manual TS-170 és una eina professional essencial per a l’empaquetament i la conservació d’aliments. Fabricada amb la solidesa de l’acer inoxidable AISI 304 i complementada amb motlles d’alumini anoditzat, aquesta termosegelladora està dissenyada per resistir l’ús constant en ambients comercials exigents.

El nou panell digital amb regulador de temperatura permet un control precís entre 0º i 230º C, assegurant un segellat hermètic que estén la vida útil dels productes. El sistema de canvi de motlle ràpid i sense complicacions, adaptat per funcionar amb una varietat de materials com PP, PET i alumini, reflecteix versatilitat i adaptabilitat a les necessitats específiques de cada negoci.

Amb una potència incrementada a 1500 W, la TS-170 garanteix un escalfament ràpid i efectiu, optimitza el temps de producció i augmenta l’eficiència operativa. La seva àmplia superfície de segellat de 320×260 mm ofereix la capacitat de treballar amb porcions més grans o múltiples paquets simultàniament, ideal per a supermercats, carnisseries i altres negocis que manegen un alt volum de productes.

Aquesta termosegelladora no només millora l’estètica i la higiene del producte final, sinó que també juga un paper crucial en la protecció del contingut contra la compressió i la contaminació. Aquest sistema avançat de segellat tèrmic és una inversió intel·ligent per a qualsevol establiment que busqui agilitzar les seves operacions i presentar els seus productes amb la qualitat i l’atractiu que els clients exigeixen.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Termoselladora manual TS-170”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top