Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Termoselladora manual TS-160

La Termoselladora manual TS-160, amb el seu disseny robust en acer inoxidable i motlles d’alumini anoditzat intercanviables, és la solució ideal per a negocis que busquen eficiència i durabilitat. Ofereix un control precís amb el panell digital i una àmplia superfície de segellat, adaptant-se a diversos materials. Amb 900 W de potència per a un segellat perfecte i ràpid, aquesta màquina és indispensable al sector alimentari, garantint un embalatge segur i d’alta qualitat que conserva la integritat i frescor dels productes, optimitzant la presentació i emmagatzematge.

Descripció

Amb la seva construcció impecable en acer inoxidable AISI 304, aquesta màquina està dissenyada per resistir l’intens ritme de treball de xarcuteries, carnisseries, peixateries i altres negocis on la qualitat i la higiene són prioritàries.

Aquest model de segelladora de barquetes destaca per la seva flexibilitat i eficiència, incorporant motlles d’alumini anoditzat que poden ser intercanviats amb rapidesa i facilitat, garantint un ajustament perfecte per a una àmplia gamma d’envasos. El panell digital ofereix un control precís sobre la temperatura de segellat, que pot oscil·lar entre 0º i 230º C, permetent adaptar-se a materials diversos com PP, PET i ALUMINI, amb una potència de 900 W que assegura un ràpid escalfament i una operació contínua sense demores.

Amb una superfície de segellat de 270×190 mm i un motlle inclòs de 260×160 mm, la TS-160 està preparada per afrontar els desafiaments de qualsevol negoci que busqui optimitzar el procés d’empaquetat. La qualitat del segellat proporciona una barrera efectiva contra la contaminació i perllonga la conservació dels aliments, mentre que el tall net i precís del film per la part del darrere garanteix un acabat professional i atractiu.

La termosegelladora TS-160 no només eleva l’estàndard de conservació i presentació de productes, sinó que també és un aliat clau en l’optimització de l’espai d’emmagatzematge. És una inversió intel·ligent per a aquells establiments que valoren l’eficiència, la rapidesa i la presentació dels productes.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Termoselladora manual TS-160”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top