Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Zermat TBG PLUS

La Termoselladora Zermat TBG PLUS s’especialitza en el segellat al buit de safates de grans dimensions, amb capacitat per a safates de fins a 400×260 mm o dues safates per cicle. Aquesta màquina robusta i eficient, amb dimensions de 460 x 610 x 690 mm, ofereix un segellat higiènic i hermètic essencial per a la conservació d’aliments. Equipada amb un tauler de control de 10 programes i l’opció de connexió de gas, permet un segellat adaptable i una conservació òptima. Construïda en acer inoxidable i alumini, garanteix durabilitat i seguretat, convertint-la en una elecció ideal per a precuinats o plats preparats.

Descripció

La Termoselladora Zermat TBG PLUS és una avançada solució per al segellat al buit de safates més grans, ampliant les possibilitats de la TBG tradicional. Aquest model està dissenyat per manejar safates més grans, amb una mida màxima de 400×260 mm, o dues safates per cicle, garantint un segellat higiènic i hermètic.

Especificacions Tècniques:

  • Dimensions exteriors: 460 x 610 x 690 mm
  • Dimensions en posició tancada: 300 x 610 x 465 mm
  • Opció de connexió de gas: 2-4 Mbar
  • Tensió elèctrica: 230 V
  • Potència: 950 W
  • Pes: 45 Kg

La Termoselladora Zermat TBG PLUS ofereix la possibilitat de segellat simple o amb aplicació de gas mitjançant un sistema d’escombrada. Compte amb un sistema automàtic de calaix per a la soldadura i tall del film dins de la càmera, i el seu temps de segellat és programable per assegurar una soldadura perfecta en qualsevol tipus de material de film i safata.

El control electrònic de temperatura inclou un avisador acústic per indicar l’estat de preparació i la fi del cicle. La mida màxima permesa per a les safates és de 325 x 265 mm, mentre que per a la bobina de film és d’una amplada de 420 mm i un diàmetre de 200 mm.

Aquesta termosegelladora és perfecta per presentar productes amb la màxima qualitat en qualsevol preparació precuinada o plat llest per servir. Construïda sòlidament en acer inoxidable i alumini, la màquina ofereix seguretat i durabilitat. El panell de control amb 10 programes i l’opció de treballar amb injecció de gas (requereix connexió a subministrament de gas alimentari) augmenten la versatilitat i la vida útil dels aliments.

Informació sobre els Motlles:

  • motlle a mida disponible.
  • motlle recomanat: 2 unitats ¼ gastronòmic o 1 unitat ½ gastronòmic.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Zermat TBG PLUS”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top