Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Termoselladora manual TS-170 CUT

Termoselladora manual TS-170 CUT, dissenyada per a professionals exigents. El sofisticat sistema de tall perimetral garanteix un segellat impecable i una preservació superior. Construïda amb acer inoxidable AISI 304 amb motlles d’alumini anoditzat, aquesta màquina és la sinergia perfecta entre durabilitat i eficiència. Adequada per a una àmplia gamma de materials, ofereix una adaptabilitat excepcional i un maneig intuïtiu gràcies al panell digital. Ideal per a negocis que valoren la presentació i la higiene, la TS-170 CUT és lelecció professional per a un empaquetat dalt rendiment.

Descripció

La termoselladora manual TS-170 CUT és l’eina essencial que s’alinea amb les necessitats de xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries i supermercats que busquen optimitzar els seus processos d’empaquetament.

Construïda meticulosament en acer inoxidable AISI 304 i motlles d’alumini anoditzat, aquesta termosegelladora no només garanteix durabilitat, sinó que també assegura una higiene superior, vital per a la manipulació d’aliments. La precisió és primordial, i la TS-170 CUT l’ofereix amb el seu avançat panell digital que regula la temperatura de segellat des de 0º fins a 230º C, adaptant-se a diferents tipus de materials com PP, PET i alumini, fet que la converteix en una aliada versàtil per a tot tipus d’envasos termosegellables.

El disseny ergonòmic i robust permet un maneig còmode i segur, essencial en els entorns de treball més exigents. Els motlles intercanviables, que es poden substituir en qüestió de segons, proporcionen una adaptabilitat inigualable i permeten als professionals canviar de tasques amb facilitat i rapidesa.

Amb una superfície màxima de segellat de 320×260 mm i una potència de 1500 W, la TS-170 CUT està dissenyada per manejar alts volums de treball, segellant amb eficiència i rapidesa, i garantint un segellat perimetral perfecte que conserva la integritat i qualitat dels aliments.

El termosegellat no només millora la presentació del producte, sinó que també estén la seva vida útil, mantenint els aliments en condicions òptimes i lliures de contaminació creuada. Això es tradueix en un valor afegit per al consumidor i un estalvi per al negoci.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Termoselladora manual TS-170 CUT”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top