Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca TG-350 / TG-370

Les talladores Mainca TG-350 i TG-370 són solucions professionals ideals per a xarcuteries i supermercats que busquen precisió i eficiència al tall de filets. Amb diàmetres de disc de 350 mm i 370 mm, aquestes màquines ofereixen un tall ajustable fins a 15 mm de gruix, adaptant-se a una àmplia varietat daliments. La seva transmissió per corretja dentada garanteix un tall suau i constant, crucial per a la qualitat del producte final.

Equipades amb motors tant trifàsics com monofàsics, les talladores Mainca asseguren un rendiment potent i fiable, adequat per a ús intensiu en comerços d’alt trànsit. El disseny compacte, amb dimensions de base de 62 x 46 cm, facilita la seva integració en espais reduïts.

Construïdes amb alumini anoditzat, aquestes talladores són duradores i compleixen amb la normativa CE. L’esmolador de doble acció incorporat manté el tall de la fulla, assegurant talls precisos i eficients. La sèrie TG de Mainca representa la combinació perfecta de funcionalitat i qualitat per al mercat professional.

Descripció

En l’àmbit del petit comerç, especialment en sectors com la xarcuteria i els supermercats, la precisió i l’eficiència en el tall de filets són essencials. Per això presentem les talladores Mainca TG-350 i TG-370, dissenyades per satisfer les demandes d’un mercat professional exigent.

Aquestes talladores de filets amb disc vertical són l‟epítom de la innovació tècnica i la funcionalitat. Amb una transmissió per corretja dentada, proporcionen un tall suau i constant, ideal per manejar una gran varietat de carns i embotits. La sèrie TG s’ofereix en dos models, amb diàmetres de disc de tall de 350 mm i 370 mm respectivament i permeten un gruix de tall de fins a 15 mm, oferint una adaptabilitat excepcional per a diferents tipus d’aliments.

Equipades amb motors tant trifàsics com monofàsics de 0,6 HP/0,44 kW, aquestes màquines garanteixen un rendiment eficient i durador, capaç de suportar el ritme de treball intensiu dels negocis més actius. A més, el disseny compacte amb dimensions base de 62 x 46 cm, assegura que aquestes talladores s’integrin perfectament en qualsevol espai de treball.

Una característica destacada de les talladores Mainca TG-350 i TG-370 és el seu esmolador incorporat de doble acció. Aquesta funció permet no només esmolar sinó també polir el tall, mantenint el tall de la fulla en òptimes condicions per garantir sempre un tall precís i net. El lliscament suau dels carros facilita el maneig del producte, augmentant la seguretat i la comoditat de l’operari.

Fabricades amb alumini anoditzat, aquestes talladores no només són robustes i duradores, sinó que també compleixen totes les normatives CE en matèria de seguretat i qualitat. La Mainca TG-350 i TG-370 són més que talladores, són eines essencials per elevar l’eficiència i la qualitat en el seu negoci, assegurant que cada tall contribueixi a l’èxit i la satisfacció del client.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca TG-350 / TG-370”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top