Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca GF-250 / CB-300

Les talladores Mainca GF-250 / CB-300 són la solució perfecta per a professionals al sector de l’hostaleria i el petit comerç. Aquestes màquines, amb diàmetres de disc de tall de 250 mm i 300 mm respectivament, estan dissenyades per oferir talls precisos i uniformes en embotits i embotits, amb un gruix ajustable de fins a 14 mm. La transmissió per corretja dentada assegura un funcionament suau i eficient, ideal per a l’ús diari en entorns professionals exigents.

Equipades amb potents motors monofàsics i construïdes amb alumini anoditzat, aquestes talladores combinen durabilitat amb facilitat de manteniment. La incorporació d’un esmolador de doble acció destaca per la seva capacitat per esmolar i polir, mantenint sempre el tall ideal per a un tall perfecte. Compactes i complint amb la normativa CE, les Mainca GF-250/CB-300 són essencials per elevar la qualitat i eficiència del servei en el seu negoci.

Descripció

Descobriu les talladores Mainca GF-250 / CB-300, dissenyades específicament per satisfer les necessitats dels professionals de l’hostaleria i el petit comerç. Aquestes màquines no només representen l’eficiència en el tall d’embotits i embotits, sinó que també asseguren precisió i qualitat a cada llesca.

La GF-250 i la CB-300 es destaquen per la transmissió per corretja dentada, una característica que garanteix un funcionament suau i constant, ideal per al maneig diari en entorns professionals. El diàmetre dels seus discos de tall, de 250 mm a la GF-250 i 300 mm a la CB-300, és perfecte per a una varietat de productes, des dels més delicats fins als més robustos.

Aquestes talladores permeten un gruix de tall fins a 14 mm, oferint una adaptabilitat excepcional per a diferents tipus d’aliments i preparacions. La seva precisió assegura llesques uniformes, millorant la presentació i optimitzant el rendiment del producte.

Els motors monofàsics de 0,3 HP/0,24 kW, disponibles en configuracions de 230V 50Hz i 110-220V 60Hz, proporcionen la potència necessària per a un tall efectiu sense sacrificar l’eficiència energètica. Les dimensions de base, 38 x 30 cm per a la GF-250 i 42 x 33 cm per a la CB-300, les fan ideals per a qualsevol espai de treball, maximitzant l’àrea utilitzable sense comprometre’n la funcionalitat.

Una característica notable és el seu esmolador incorporat de doble acció, que permet no només esmolar sinó també polir el tall, assegurant sempre un tall perfecte per a un tall precís. El lliscament suau dels carros facilita el maneig dels aliments, augmentant la seguretat i comoditat de l’operari.

Construïdes en alumini anoditzat, aquestes talladores són robustes, duradores i fàcils de netejar, complint totes les normatives CE en matèria de seguretat i qualitat. Mainca GF-250 / CB-300 són més que talladores, són eines essencials per elevar l’eficiència i la qualitat en el seu negoci, assegurant que cada tall contribueixi a l’èxit i la satisfacció del client.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca GF-250 / CB-300”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top