Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Mainca CF-330 / CF-350

Les talladores Mainca CF-330 i CF-350 representen l’avantguarda al tall d’embotits i embotits, especialment dissenyats per a l’exigent mercat de xarcuteries i supermercats. Aquests models es distingeixen per la seva transmissió per engranatges banyats en oli i un motor amb ventilació addicional, ideals per a un ús perllongat i continu.

Amb discos de tall de 330 mm i 350 mm, i un gruix de tall de fins a 15 mm, aquestes màquines ofereixen una precisió inigualable, adaptant-se a diverses necessitats de tall. Les versions trifàsiques i monofàsiques permeten una integració flexible en diferents entorns de treball.

El seu disseny ergonòmic inclou un esmolador de doble acció per mantenir el tall perfecte i un suau lliscament dels carros, facilitant el maneig segur i eficient. Construïdes en alumini anoditzat, les talladores Mainca CF-330 i CF-350 no només garanteixen durabilitat, sinó que també compleixen la normativa CE, assegurant un rendiment òptim i segur en el seu negoci.

Descripció

Les talladores Mainca CF-330 i CF-350 són l’epítom de l’eficiència i la precisió, dissenyades meticulosament per al professional del petit comerç, des de xarcuteries d’alta gamma fins a supermercats concorreguts. Aquests equips no només eleven l’estàndard al tall d’embotits i embotits, sinó que també garanteixen un rendiment superior en l’ús diari.

La transmissió per engranatges banyats en oli d’aquestes talladores assegura una operació suau i constant i maximitza la vida útil de l’equip. A més, el motor amb ventilació addicional està específicament dissenyat per a ús continu, resistint les demandes més exigents sense sacrificar-ne l’eficiència.

Pel que fa al tall, les CF-330 i CF-350 ofereixen una versatilitat inigualable amb diàmetres de disc de 330 mm i 350 mm respectivament, i una capacitat de tall de fins a 15 mm de gruix. Això permet un ajustament precís per a una àmplia varietat de productes, assegurant sempre resultats uniformes i de qualitat.

Disponibles en versions trifàsiques i monofàsiques, aquests models s’adapten a diferents configuracions d’energia, garantint així la seva integració sense problemes a qualsevol entorn de treball. Les dimensions de la base de 58 x 45 cm fan que aquestes màquines siguin un complement ideal a espais on cada centímetre compta.

L’esmolador incorporat amb doble acció, que permet tant esmolar com polir el tall, és una característica destacada que manté el tall de la fulla en condicions òptimes, garantint talls precisos i nets. El lliscament suau dels carros facilita el maneig del producte, augmentant la seguretat i eficiència de l’operador.

Fabricades amb alumini anoditzat, les talladores Mainca CF-330 i CF-350 no només són robustes i duradores, sinó que també compleixen totes les normatives CE, assegurant un funcionament segur i fiable.

En resum, la Mainca CF-330 i CF-350 representen la fusió perfecta de tecnologia avançada, disseny intuïtiu i rendiment excepcional, convertint-se en l’elecció ideal per a aquells que busquen elevar la qualitat i la productivitat del seu negoci.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mainca CF-330 / CF-350”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top