Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Dr. Corbera, 8, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Envasadora de sobretaula VP-280

Lenvasadora de sobretaula VP-280 representa la solució definitiva en conservació daliments per a professionals. Construïda amb acer inoxidable AISI 304, compta amb una tapa transparent, panell digital i bomba BECKER d’alt rendiment. La seva tecnologia Soft Air garanteix un segellat perfecte protegint la integritat del producte, ideal per a negocis que busquen eficiència i qualitat en l’envasament d’aliments delicats o amb requeriments específics de conservació. Un equip essencial que eleva els estàndards de frescor i presentació a qualsevol establiment comercial.

Descripció

La preservació daliments és un art que requereix precisió, higiene i tecnologia avançada. L’envasadora de sobretaula VP-280 està dissenyada per satisfer les necessitats del comerç professional, un aliat indispensable en xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries i supermercats que busquen oferir productes de la més alta qualitat amb un segell de conservació excepcional.

Aquest model és la perfecta conjunció de robustesa i tecnologia: la seva estructura íntegrament en acer inoxidable AISI 304 no només promet una durabilitat i una estètica inigualables, sinó que garanteix la resistència davant la corrosió i la facilitat de neteja que els estàndards d’higiene actuals demanen. La transparència de la tapa plana permet una visió clara del procés d’envasament, aportant un control addicional durant el cicle de segellat.

La VP-280 es destaca per la versatilitat, amb una soldadura simple que assegura un tancament hermètic de les bosses. El disseny intuïtiu permet un fàcil desmuntatge de la barra de soldadura, facilitant així el manteniment i la substitució de peces sense complicacions. A més, la bomba BECKER de 8 m³/h és sinònim d’eficàcia, oferint un buit perfecte en un temps rècord, fet que es tradueix en un increment de la productivitat.

El tauler de control digital és el cervell de l’operació, permetent ajustar els paràmetres d’envasament amb la precisió que els aliments d’alta gamma requereixen. L’opció d’atmosfera progressiva (Soft Air) és una innovació que marca la diferència: en permetre que l’aire ingressi gradualment a la cambra, la borsa s’adapta al producte delicadament, evitant danys en aliments fràgils o punxants i assegurant-ne una presentació impecable.

Una inversió intel·ligent per a negocis que aspiren a l’excel·lència i la fidelització dels clients gràcies a productes ben conservats i presentats.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Envasadora de sobretaula VP-280”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top