Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Envasadora de sòcol VP-600

Descobriu l’excel·lència en conservació amb l’Envasadora de sòcol VP-600, dissenyada per al comerç especialitzat. Construïda en acer inoxidable AISI 304, aquesta màquina ofereix una operació eficient gràcies a la seva bomba BUSCH de 20 m³/h, ampliable a 40 m³/h per a més rendiment. La tecnologia d’atmosfera progressiva Soft Air protegeix la integritat de cada producte, mentre que el sistema de soldadura doble i panell digital garanteixen un segellat perfecte. Ideal per a una diversitat d’aliments, la VP-600 és sinònim de durabilitat, rendiment i qualitat en l’envasament professional.

Descripció

Aquest equip de darrera generació, indispensable en xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries i supermercats, garanteix una conservació impecable i estén la vida útil dels productes.

Fabricada amb la fermesa de l’acer inoxidable AISI 304, la VP-600 no és només símbol de durabilitat, sinó també d’higiene i fàcil manteniment. El seu disseny contempla una tapa transparent que permet visualitzar el procés d’envasament, brindant un control absolut i una plena confiança en cada cicle de segellat.

Equipada amb una soldadura doble, aquesta envasadora assegura un tancament perfecte, mantenint la integritat del producte i el sabor original. La innovació es fa present amb l’entrada d’atmosfera progressiva Soft Air, que protegeix la textura d’aliments delicats, com ara carns amb pinyol i marisc, adaptant la bossa de forma suau i evitant qualsevol dany.

El tauler de control digital és un veritable centre de comandament que facilita la personalització de cada envasat, mentre que l’opció de control per sensor proporciona una precisió que només la tecnologia de punta pot oferir. La VP-600 no oblida l’eficiència: amb una bomba Busx de 20 m³/h, ampliable a 40 m³/h, la rapidesa està assegurada, optimitzant els temps d’operació.

Cada detall està pensat per simplificar la tasca diària: des del desmuntatge ràpid de la barra de soldadura fins a la inclusió de gruixos de polietilè que acceleren l’envasament. A més, la versatilitat es veu reforçada amb accessoris com la placa inclinada per a líquids o el connector per a buit en contenidors externs, ampliant el ventall de productes que poden ser envasats amb la qualitat que els seus clients esperen.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Envasadora de sòcol VP-600”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top