Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Envasadora de sobretaula VP-960 FAST

L’envasadora de sobretaula VP-960 FAST és un equip de segellat superior construït en acer inoxidable AISI 304. Ofereix un segellat doble hermètic amb la tecnologia d’atmosfera progressiva Soft Air, perfecta per a productes delicats. Incorpora un tauler de control digital per a una operació precisa i barres de soldadura de desmuntatge ràpid per a manteniment senzill. Amb bombes BUSCH d´alt rendiment, permet un buit eficient i ràpid, assegurant una conservació òptima d´aliments amb l´opció de personalització mitjançant accessoris addicionals. Ideal per a comerços exigents que busquen preservar la qualitat superior dels seus productes.

Descripció

Descobriu l’eficiència elevada a la vostra màxima expressió amb l’envasadora de sobretaula VP-960 FAST, dissenyada per superar les expectatives del comerç especialitzat que busca la perfecció en la conservació d’aliments. Aquest equip, completament forjat en acer inoxidable AISI 304, no és només sinònim de durabilitat i facilitat de neteja, sinó també d’una estètica professional que complementa qualsevol espai de treball.

La tapa transparent proporciona una visibilitat completa del procés d’envasament, permetent un control absolut i una verificació immediata del segellat doble que assegura una hermeticitat sense precedents. L’entrada progressiva d’atmosfera (Soft Air) és un testimoni d’innovació; una delicada i calculada reintroducció d’aire que protegeix la integritat del producte, fent-ho ideal per a aliments d’alta delicadesa com ara carns amb os o marisc.

El tauler de control digital simplifica l’operativitat, permetent ajustaments precisos i un maneig intuïtiu que minimitza el marge d’error. Les barres de soldadura, de fàcil desmuntatge, complementen l‟eficiència del VP-960 FAST, fent que la substitució i el manteniment siguin tasques ràpides i sense complicacions.

El sistema de buit, potenciat per bombes BUSCH d’alt calibre, garanteix un buit ràpid i fiable, essencial per a la demanda continuada dels entorns comercials més exigents. A més, aquesta envasadora s’adapta a les necessitats específiques de l’usuari, oferint opcions com l’entrada de gas inert per a productes que requereixen condicions de conservació particulars, i un tauler de control per sensor que optimitza el procés d’envasament.

Els accessoris disponibles, com la placa inclinada per a productes amb líquids i el connector per a buit en cubetes externes, expandeixen les possibilitats d’ús, convertint el VP-960 FAST en una inversió estratègica per a qualsevol negoci que aspiri a oferir productes de la més alta qualitat , mantenint les seves propietats i allargant-ne la vida útil. La VP-960 FAST és més que una envasadora; és la promesa de qualitat, frescor i un servei excepcional que els seus clients notaran i agrairan.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Envasadora de sobretaula VP-960 FAST”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top