by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris

Sempre a l’hora de comprar un instrument de pessatge ens sorgeix el dubte entre comprar una balança o una bàscula. Doncs be a continuació us deixem les diferències entre unes i les altres així com les seves aplicacions.

La principal diferència entre una balança i una bàscula es la capacitat de pes entre unes i les altres. Les bàscules es caracteritzen per ser un instrument de pesatge de productes més voluminosos i més pesats. Així com la balança es caracteritza més per la seva precisió i estètica mes comercial.

Bàscula

De bàscules en trobem de diferents estils. Des de Servifibal S.L us oferim una amplia gamma del fabricant Dibal. Un dels models més clàssic és la plataforma i un visor de pes. Avui en dia existeixen molts estils de plataformes i de visors. Les plataformes poden ser encastades a terra, superficials, en forma de pallet… El mateix passa amb els visors, on la demanda del mercat a fet que evolucionin donant des de unes prestacions bàsiques fins a unes prestacions de balança d’alta gama. Així doncs  podem trobar des del visor on només en ofereixi informació de pes fins a un mes complert on directament podrem etiquetar ja el producte amb tota la seva informació.

Amb tot això  podríem pensar que les bàscules són nomes a nivell industrial, però no es del tot cert donat que te moltes altres aplicacions al teu petit negoci. Podem instal·lar una bàscula per fer un control del producte que ens arriba i poder fer un seguiment del pes, a la mateixa hora que la podem fer servir per fer inventari, amb més rapidesa i amb mes volum, ja que la podem tenir fixe o mòbil . Hi ha clients que ens asseguren que la bàscula es va amortitzar en un sol dia!

Però de formats de bàscula en trobem molts més. Des d’una cèl·lula de carga instal·lada en mig d’un carril per canals de bestiar, que ens aporta la informació al visor, fins a un transpalet amb capacitat per donar informació del pes al instant, agilitzant així el procés de descarrega i el control del estoc.

Amb tot això  podríem pensar que les bàscules són nomes a nivell industrial, però no es del tot cert donat que te moltes altres aplicacions al teu petit negoci.

Balança

Així doncs si el que vols es una balança, en la qual obtindràs més precisió per venta mes detallada, ja sigui per un mostrador de peixateria, carnisseria, xarcuteria, pastisseria… ara ja només et faltaria escollir dues principals opcions. Penjants o de Sobretaula? Desenvoluparem un bloc on profunditzarem amb les avantatges i desavantatges de cadascuna.

Un cop em escollit el format de la balança ja sigui sobretaula o penjant  tenim que veure quines son les necessitats del nostre negoci. Això ens ajudarà a saber quina gamma de balances necessitem. Donat que les balances que coneixíem fins fa poc han evolucionat tant que tenen les mateixes capacitats que un ordinador, és més ja són ordinadors.

Balances electròniques D-900
Balances

Dins de les balances trobem una amplia gama. Existeixen models sense impressora que ens serviran per connectar directament a un terminal de venta o ja sigui també per fer consultes de pes. Al nostre web trobaràs una amplia gama de balances sense impressora.

Per altre banda trobem les balances amb impressora, ja siguin amb una o dues impressores, per tiquet i etiqueta respectivament. Les úniques series que tenen disponibilitat de dues impressores a l’hora son la gama alta de la Sèrie 500, tota la gama de D900 i la CS1100/CS1200. Tot i això la impressora d’etiquetes, en aquelles balances d’una sola impressora, ens serveix per fer tiquet també gràcies a un accessori ens permet introduir el paper de tiquet.

Dins de les balances trobem una amplia gama. Al nostre web trobaràs una amplia gama de balances

Assessorament professional

Tant si les teves necessitats són les bàsiques com més complexes a Servifibal S.L. portem més de 20 anys assessorant, ajudant i aconsellant el millor per vosaltres i el vostre negoci.

Podeu veure les diferents games a la nostre pagina web, però estarem encantats d’atendre’t ja sigui telefònicament com via e-mail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *