by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris
Oferta en Balances Dibal sèrie D-900
A SERVIFIBAL S.L. tenim promocions que et poden interessar en tota la gama de balances DIBAL tot l’any , però actualment una de les destacades es la de la gama D900. Afanya´t!
Oferta ampliada fins al 31 d’Agost del 2020
Oferta en Balances Dibal sèrie D-900 fins el 14 d’agost.

Més fàcil, més visual i més pràctica

Les balances DIBAL sèrie D-900 combinen les avantatges de una pantalla tàctil per facilitar la feina al venedor i un display publicitari en costat del comprador, tot això amb prestacions de balances convencionals. Són un estil de balança molt robust i alhora una estètica molt moderna que donarà una nova imatge al teu negoci.

Balances fàcils d’usar.

La programació de la balança a nivell usuari es molt fàcil d’usar, els menús són molt intuïtius i això permet gestionar la informació, tant la que ens dona la balança com la que volem introduir, de forma molt visual i senzilla. De la mateixa manera que ens permet seleccionar les parts del menú que més ens interessa a la pestanya de “preferits” (tancament de caixa, canvi de preus…) per facilitar-ne el funcionament. La gestió d’articles és molt ràpida i fàcil de crear o modificar ja que tota la informació la tenim a la pantalla de 12”

El display del venedor tàctil és configurable, on pots escollir les tecles de funcions, de les seccions, dels PLU’s, dels venedors… això ens dona una infinitat de possibilitats per adaptar la vostra balança de la sèrie D-900 al vostre gust i així agilitzar la venta. A més a més els colors de les diferents pestanyes del TFT es poden personalitzar amb el logotip i colors  corporatius de la empresa.

Hi ha una balança pel meu negoci?

Tant si tens una peixateria, carnisseria, xarcuteria, fruiteria, pastisseria, fleca, rostisseria, menjars preparats… tenim una bona noticia per tu: Dibal té una balança pensada pel teu negoci.

Formats de la sèrie D-900

La balança disposa de diferents formes de treball, es a dir, la mateixa balança pots utilitzar-la d’autoservei com de balança de venta assistida en format etiquetadora o tiquet. Totes les utilitats en una sola balança que ajudarà a augmentar les ventes i agilitzar el temps dels treballadors.

Així doncs existeixen diferents formats de balança. Totes elles disposen de 2 mides de display de propaganda (7’’ o 12’’) i podem escollir quin format d’impressora tèrmica necessitem, ja sigui tiquet, etiqueta o tiquet i etiqueta.

Balances penjants

Les penjants, ideals per peixateries ja que així queden fora de l’alçada de l’aigua, tot i que es poden utilitzar a qualsevol sector.

Balances de sobretaula

En el cas de les de sobretaula podem escollir format plana o format doble cos.

Funcions addicionals de les balances Dibal sèrie D-900

Les avantatges que ens dona el display del comprador són molt interessants, donat que no només per posar les nostres fotografies de fruita, carn, peix, llegums… sinó també per recomanar articles en oferta o campanyes  promocionals als nostres clients . Les balances DIBAL D900 ajudaran a vendre més. Gràcies a la publicitat creuada que ens permet assignar un producte en promoció relacionat amb el que estem venent ara.

Podem descarregar els llistats directament a un USB o carregar imatges directament des de el nostre pendrive.

Balances Dibal Serie D-900

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *