by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris

Aquesta setmana ha començat la Fase 0 del desconfinament programat per l’Estat. En aquesta fase, i depenent de cada província, s’amplien els horaris en que es permet sortir al carrer i es permet l’obertura al públic d’alguns establiments. El petit comerç d’Alella es beneficia d’aquestes mesures i torna a obrir.

Fases del desconfinamet

Fase 0

Aquesta és la fase en que ens trobem ara. Durant aquesta fase es permeten sortides per fer esport i caminar per la població en general. També es preveu l’obertura de comerços amb cita prèvia i establiments de restauració que ofereixin dinars per emportar.

Fase 1

Durant aquesta fase es permetrà l’obertura de comerços amb restriccions d’aforament. Potser el punt més destacable és l’obertura de terraces i la establiment d’un horari amb preferència per ocupar els locals pels més grans de 65 anys – els més vulnerables amb el COVID19.

Fase 2

Es podran ocupar els salons interiors dels locals de restauració i podran començar a obrir els locals d’oci com cinemes, teatres i museus. A més podran celebrar espectacles culturals amb limitació d’aforament.

També es reprenen les activitats escolars. Tot i que el curs es dòna per acabat, hi hauran activitats de reforç i serveis d’acollida per menors de 6 anys que els pares treballin.

Fase 3

Continuaran les limitacions d’aforament a l’àmbit comercial i de restauració, i es mantindrà la recomanació de fer servir mascaretes.

Es flexibilitzarà la mobilitat general de la població.

La Fase 0 a Alella

L’Ajuntament d’Alella, des de la Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha fet arribar als establiments d’Alella la normativa amb les condicions d’obertura.

La normativa contempla mesures per l’higiene del local i els treballadors, condicions del servei, mesures de protecció pels clients, higiene general…

Podeu veure les condicions en aquest web: reobertura establiments.

El petit comerç d’Alella

https://www.facebook.com/112070993503906/videos/220905192529391/

L’Assocació de Comerç d’Alella va publicar a les seves xarxes socials un video animant als veïns d’Alella a comprar al petit comerç d’Alella durant el confinament i les fases de desconfinament per tal d’ajudar al comerç local.

Així, durant aquesta setmana comença a arrencar de nou l’activitat del petit comerç a Alella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *