by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris

La sèrie 500 és una gamma amb altes prestacions i de construcció robusta ideal pel comerç. Dins de la sèrie 500 es troba la gamma Mistral 500, la qual us ofereix altes prestacions, estètica moderna i amb un ús intuïtiu i fàcil.

Oferta en balances

Gamma Mistral

La gamma Mistral està pensada per donar servei a les necessitats del petit comerç. En aquesta gamma de Dibal trobareu totes les opcions pel vostre comerç, ja sigui peixateria, xarcuteria, carnisseria, forn, pastisseria, granel… tot això gracies a que la gamma disposa de balances de sobretaulell, etiquetadores, autoservei i penjants.

Hi ha una balança pel meu negoci?

Segur que sí. La Gamma Mistral de Dibal inclou balances molt versàtils amb diferents característiques que cobreixen les necessitats de cada negoci.

Quines característiques tenen les balances?

1. Impressora

La gamma mistral disposa també de la opció d’escollir quin estil d’impressora necessitem, ja sigui de tiquet o d’etiqueta . La impressora d’etiquetes ens permet també imprimir tiquet.

2. Format

Per tal d’adaptar-se a qualsevol tipus de comerç, la gamma Mistral es presenta en 3 formats diferents:

Taulell

La típica balança per la gran majoria de botigues: forns, patiseries, granel… Són balances molt senzilles i intuïtives de fer servir i que requereixen una infraestructura molt senzilla per la seva instal·lació.

Pots veure les opcions disponibles a la secció de balances per taulell.


Gamma Mistral - Balances penjants

Penjants

És la solució més habitual a peixateries i es troba sovint a moltes parades de mercat com fruita, carn i conserves. Aquestes balances penjants són molt robustes i fiables. Requereixen d’una infraestructura prèvia per la instal·lació.

Pots veure les opcions disponibles de balances penjats aquí.


Gamma Mistral - Autoservei

Autoservei

Un tipus de balança de taulell pensada per que la facin servir els clients. És la opció més comú a la secció de fruiteries i pastes a granel dels supermercats. Moltes fruiteries també les fan servir.

Pots veure les opcions disponibles de balances autoservei de la aquí.


3. Connectivitat

Aquestes balances permeten interconnectar-se amb l’ordinador (amb el software de Dibal DFS) o be entre elles fins a 10 balances. A més tenim la possibilitat que portin escàner integrat a la balança.

 
Oferta en gamma Mistral
Si vols donar una empenta al seu negoci i una nova imatge aprofita el nostre descompte del 10% en la sèrie 500 gamma Mistral a SERVIFIBAL S.L.
Fins el 15 de Juny del 2020

 

Necessito instal·lació i manteniment?

Tot i que les balances de taulell i autoservei requereixen d’una instal·lació bastant senzilla, sempre és convenient que sigui un servei professional qui realitzi la instal·lació per assegurar-se que la balança queda estable i ben calibrada.

Una vegada operatives, les balances de’aquesta gamma donen uns resultats excel·lents a tot tipus de negoci. Un manteniment peròdic per prevenir errors, recalibrar-les i revisar les parts mecàniques farà que aquests equips de pesatge operin perfectament durant molt temps.

No dubtis en trucar-nos o enviar-nos un e-mail. T’assessorarem de la millor solució pel teu negoci.

Contacta amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *