by Servifibal Servifibal No hi ha comentaris

Com us vem anunciar, diumenge 9 de febrer d’enguany es celebrava l’edició del 2020 del Canicross Entrevinyes en la que Servifibal participava com a patrocinador. Com sempre, la recaptació de l’esdeveniment es destina a una obra benèfica: la recerca del càncer infantil a través de l’Associació Chascar.

Les curses van congregar al voltant de 130 participants – una xifra rècord – i es van realitzar dintre de l’horari previst, començant per la més curta de 4km, seguida per la de 6km i finalment la de 12km. Aquesta última cursa només es realitza a l’edició de Canicross d’Alella, és el recorregut més llarg que es pot fer a Catalunya i es pot realitzar amb dos gossos . Després de les curses es va fer la caminada popular pel recorregut de 4km.

Els nostres gossos van participar també a la cursa de 6km. La Neska, la Naika, el Nanouk i la Nukka van fer un molt bon paper.

Nosaltres participem activament a l’organització de la cursa, en formen part del comitè des de fa uns anys i desenvolupem tasques logístiques i administratives. Durant l’esdeveniment vem estar donant un cop de mà a la parada de l’avituallament.

Vem comptar amb la presència d’Adana, la protectora d’Alella i de dos protectores més. Es van realitzar diferents activitats de les que van poder gaudir tots els assistents, com classes de Zumba amb gos i, com no podia faltar a l’únic canicross enològic d’Europa: un tast de vins d’Alta Alella.

I no ens oblidem pas de fer una menció especial per tots els voluntaris, especialment pels joves del INS Alella. Moltes gràcies! Sense vosaltres no hagués estat possible!

Ens veiem a l’edició del 2021!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *