Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

C/ Escultor Llimona, 5, 08328 Alella, Barcelona
+34 659 77 08 14

Certificació

ISO 9001:2015

Servei tècnic

Qualitat i proximitat

Assesorament

Venda i instal·lació

Botiga

Envasadora de sòcol VP-1000 AB Alta

L’Envasadora de sòcol VP-1000 AB Alta redefineix la conservació d’aliments al sector professional. Confeccionada en resistent acer inoxidable AISI 304, ofereix un rendiment superior amb la bomba BUSCH de 100 m³/h, garantint un segellat òptim i ràpid. El sistema Soft Air protegeix la integritat de productes delicats, mentre que el panell digital i les opcions avançades com l’entrada de gas inert i el tall de bossa sobrant maximitzen l’eficiència operativa. Indispensable per a comerços que privilegien la qualitat i la durabilitat, aquesta envasadora és l’aliada perfecta per a una presentació impecable i una prolongada conservació d’aliments.

Descripció

L’Envasadora de sòcol VP-1000 AB Alta és una solució d’envasament dissenyada per satisfer les necessitats més exigents del comerç professional. La seva construcció en acer inoxidable AISI 304 no només garanteix una llarga vida útil i resistència davant de les condicions més adverses, sinó que també compleix amb els més alts estàndards d’higiene i neteja requerits a la indústria alimentària.

Amb una bomba BUSCH de 100 m³/h, aquesta envasadora proporciona un segellat eficient i constant, ideal per mantenir la qualitat i frescor d’una àmplia gamma de productes. A més, l’opció d’entrada de gas inert expandeix les capacitats, permetent l’envasament de productes sensibles a l’oxigen, protegint contra l’oxidació i estenent la vida útil dels aliments.

El sistema sofisticat d’atmosfera progressiva Soft Air evita danys durant el procés d’envasament, ajustant l’entrada d’aire de manera suau i controlada, preservant la integritat de productes delicats com carns amb os o marisc. Això assegura que l’aliment mantingui la forma i la presentació, aspecte clau en el petit comerç on l’aparença del producte és fonamental.

El tauler de control digital i la soldadura amb cilindre pneumàtic reflecteixen la modernitat i eficiència de la màquina, permetent un ajustament precís i una operació intuïtiva. El seu disseny permet el fàcil desmuntatge de la barra de soldadura, simplificant les tasques de neteja i manteniment i garantint així la màxima higiene.

Les opcions addicionals com el tall de bossa sobrant i el tauler de control per sensor aporten un valor agregat, oferint una personalització de l’envasament i una optimització del procés. La placa inclinada per a líquids i el connector per a buit en cubetes externes són accessoris que evidencien la versatilitat de la VP-1000 AB Alta, fent-ne una inversió indispensable per a aquells comerços que busquen elevar els seus estàndards de qualitat i eficiència.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Envasadora de sòcol VP-1000 AB Alta”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HOLA
Top